Ύμνους" για Ηρόδοτο ο Ιωνικός

Σε ανακοίνωση προέβη ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιωνικού κ. Φώτης Σιακάρας με μια μικρή καθυστέρηση λόγω των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού.
  Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

"Την Κυριακή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ηροδότου φιλοξενήθηκε άψογα η ομάδα μας με την πιο πλήρη και ορθή έννοια της
φιλοξενίας, και ιδιαίτερα της Κρητικής. Σε έναν εξαιρετικά κομβικό αγώνα και για τους δύο αντιπάλους, όχι μόνο κατά την άφιξη της ομάδας, αλλά και κατά την λήξη του αγώνα, η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ηροδότου από Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους ήταν άψογη ακόμα και σε μια στιγμή αστοχίας από πλευράς μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Ηροδότου ευχόμενοι καλή τύχη για τους στόχους που έχουν θέσει. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε ταπεινά, προσγειωμένα αλλά και περήφανα, γεμάτοι πάθος για κάθε ένα μικρό βήμα που επιτελείται Κυριακή με Κυριακή και μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο μας."
Κυριακίδης:"Είναι κρίμα για τον Ηρόδοτο που πληρώνει ενέργειες ανεγκέφαλων"
Εξάλλου, δηλώσεις παραχώρησε ο αρχηγός του Ιωνικού ο Ηλίας Κυριακίδης στο ΚρήτηTV μετά την λήξη του αγώνα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην φιλοξενία του Ηροδότου, καθώς και στην μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα μας. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: " Νιώθω την ανάγκη να πω δυο εξαιρετικά λόγια για την ομάδα του Ηροδότου. Εντός αγωνιστικού χώρου, τα παιδιά αγωνίστηκαν με τεράστια μαχητικότητα ενώ κόντρα σε ότι έχει συμβεί συναντήσαμε μια άψογη οργάνωση και φιλοξενία και είναι πολύ λυπηρό ότι η ομάδα μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία πληρώνοντας ενέργειες ανεγκέφαλων. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έστελνε από την Νίκαια θετική ενέργεια. " 
Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας, έπειτα κι από αυτή την σπουδαία νίκη, συμπλήρωσε: " Τους στόχους μας τους ορίζει η ίδια η ιστορία του Ιωνικού, και μάλιστα φέτος είναι συμβολική η χρονιά καθώς κλείνει 50 χρόνια ο ιστορικός αυτός σύλλογος. Ο στόχος είναι ένας αλλά προτιμούμε να είμαστε ταπεινοί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου