Οι Γερμανοί ..ξανάρχονται

Δεν κάνει πίσω η Ελληνική Κυβέρνηση στον ωμό εκβιασμό των γερμανοτσολιάδων!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες και τη σύνοδο του Eurogroup, μετά την... παρουσίαση ενός νέου, «σκληρού» κειμένου από τον Γέρουν Ντάισελμπλουμ, το οποίο δεν έγινε
δεκτό από την ελληνική κυβέρνηση και αντέδρασε ζητώντας την έκτακτη σύγκληση της Συνόδου Κορυφής.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πήγες, η Γαλλία και η Ιταλία πήραν ξεκάθαρη θέση αντίθετη στο Ντάισελμπλουμ, θεωρώντας πως το περιεχόμενο του κειμένου αποτελεί πρόταση ρήξης.
H ελληνική κυβέρνηση χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση του Ντάισελμπλουμ στο σημερινό Eurogroup, καθώς όπως υποστηρίζει, εκπορεύεται από το Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια του Eurogroup ήρθε ένα νέο κείμενο που δεν είχε καμία σχέση με
όσα είχαν συζητηθεί και συμφωνηθεί τις προηγούμενες ηημέρες και που αποτελούσε τη βάση για την εξεύρεση μιας χρυσής τομής, ώστε να υπάρξει συμφωνία. Η κυβέρνηση προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα ζητώντας την έκτακτη σύγκληση της Συνόδου Κορυφής ώστε να συζητηθούν όλα με πολιτικούς όρους.
«Η επιμονή ορισμένων κύκλων να εφαρμόσει η νέα ελληνική κυβέρνηση το Μνημόνιο είναι παράλογη και μη αποδεκτή. Η υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος «έφυγε» από το τραπέζι στη Σύνοδο Κορυφής. Όσοι την επαναφέρουν χάνουν το χρόνο τους. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία σήμερις» σημείωναν οι ίδιοι κύκλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου