Παλικάρι ο Εθνικός πέρασε στον Τελικό

Απέκλεισε την Κηφισιά σε συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι
Ο Εθνικός Πειραιά πήρε παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο Ζηρίνειο,  κερδίζοντας με 5-3 στην διαδικασία των πέναλτι την Κηφισιά, κι αφού ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν στο 3-3, σε ένα παιχνίδι που πραγματικά έσπασαν καρδιές.

 H oμάδα των Βορείων Προαστείων  άνοιξε το σκορ στο 4΄ με σούτ του Γκουτσούλα, όμως στο 8΄ ο Εθνικός ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του  Γκορόγια.
 Οι Πειραιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα με σούτ του Βελέτη στο 56΄ , ενώ στο 65΄ ο Εθνικός έδειξε  να καθαρίζει το παιχνίδι αφού με πέναλτι του Δωροβίνη έκανε το 1-3(το πέναλτι κέρδισε ο Παυλόπουλος σε ανατροπή του από τον Ανδρίκο).
 Η Κηφισιά  είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 76΄ να μειώσει το σκορ όμως το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέρμπης απέκρουσε ο γκολκήπερ Βουτσινάς.
 Κι επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν  να συμβούν, οι της Κηφισιάς μείωσαν σε 2-3 με σού του Γκουτσούλα στο 80΄ και στο 86΄με γκολ του Δρυμούση ισοφάρισαν σε 3-3,ενώ λίγο πιό πρίν είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Κολωτούρου.
 Στη παράταση η Κηφισιά είχε ένα ακόμη δοκάρι με τον Δρυμούση στο 116΄ για να οδηγηθεί η προσπάθεια των παιχτών των δύο ομάδων στην διαδιακσία των πέναλτι.
Εκεί οι παίχτες του Εθνικού ήταν απόλυτα εύστοχοι(Σούφλας, Δωροβίνης, Παλόπουλος, Μπένα, Γούλας), ενώ ο γκολκήπερ του Εθνικού ο Βουτσινάς απέκρουσε το πέναλντι του Γκουτσούλα( ευστόχησαν οι Κολωτούρος,Θανόπουλος, Ματσούκας
Καλή η διαιτησία του Μανούχου ( Αργολίδας)
ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Παπάζογλου (66’ Καραμπάς), Εσλερ (105’ Παληαρούτας), Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιμικλής (60’ Δρυμούσης), Ματσούκας, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Τσαραούσης, Κουκούλης, Μπένα, Ξενιτόπουλος, Γούλας, Βελέτης, Τογρού( 80 ΄Σούφλας), Γκορόγιας (70' λ.τρ Παυλάκης), Λεωνιδόπουλος(58΄ Δωροβίνης), Παυλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου