Σιακάρας:"Για κάποιους δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί"

Aνακοίνωση με ..αιχμές εξέδωσε η διοίκηση του Ιωνικού δια του προέδρου της κ. Φώτη Σιακάρα, η οποία έχει ως εξής:
"Από την πρώτη μέρα -στις 22/11- που ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοικούσα Επιτροπή στο τμήμα του
ποδοσφαίρου έκανε γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι παρούσα στην "επόμενη μέρα" που τετελεσμένα έφεραν το σύλλογο οι προηγούμενοι διοικούντες κατα την άτακτη φυγή τους, με μοναδικό γνώμονα το καλό του Ιωνικού. Πρώτο μέλημα μας ήταν να ξεκαθαρίσουμε σε όλους πως δεν θα αποτελέσουμε "κυματοθραύστη" των χρεών που δημιούργησαν οι αποχωρήσαντες και πως θα επαναπροσδιορίσουμε τις οικονομικές συμφωνίες τις οποίες και θα τηρήσουμε με απόλυτη συνέπεια από τις 22/11 και για όσο βρισκόμαστε στο τιμόνι.

Έπειτα από τρεις μήνες και έχοντας έρθει σε συμφωνία -από τις πρώτες μέρες- με όλους όσους απαρτίζουν τον Ιωνικό (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, οργανωτικό τιμ κλπ) δεν χρωστάμε ούτε 1 ευρώ σε κανέναν αποδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η φερεγγυότητα της ομάδας στα οικονομικά (και όχι μόνο) ζητήματα έχει επανέλθει πλήρως.
Θεωρήσαμε δεδομένο πως όσοι επέλεξαν να ακολουθήσουν την προσπάθειά μας αυτή, μοιραζόντουσαν το κοινό μας όραμα για το καλό του συλλόγου και όχι τις προσωπικές τους φιλοδοξίες για αυτοπροβολή, ενώ παράλληλα υπολογίζαμε σε συνέπεια στα συμφωνηθέντα.

Ο Ιωνικός έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, που ΔΕΝ αναζητούν αφορμή για να λύσουν τις διαφορές - οφειλές της προηγούμενης διοίκησης, σε βάρος του συλλόγου και εν αγνοία μας. Εφόσον, λοιπόν, για κάποιους δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί, τους ξεκαθαρίζουμε πως είναι νομοτελειακά απαγορευτικό για τον οποιονδήποτε να εισπράττει χρήματα για τον Ιωνικό και να τα παρακρατεί.

Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνεται ότι το νέο οργανωτικό τμήμα του συλλόγου έχει την εξής δομή:
- Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σιακάρας Φώτης
- Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας: Μαργιούκλας Γιώργος
- Υπεύθυνοι Marketing: Καγιόγλου Γιώργος, Μιχαλάκης Αποστόλης
Παράλληλα κάνουμε γνωστό πως η συνεργασία του Ιωνικού με την κα. Μόσχου Σταματία έχει διακοπεί από τις 17/12 κι έκτοτε ουδεμία δικαιοδοσία έχει σε θέματα που άπτονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Οποιαδήποτε εκκρεμότητα στην ομάδα σε συνεργασία με εταιρίες και χορηγούς θα πρέπει να γίνεται από αυτήν την ημερομηνία μόνο με τα γραφεία του Ιωνικού."
Ο Πρόεδρος
Σιακάρας Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου