"Άλμα" τελικού η Προοδευτική

Άλμα τελικού για την Προοδευτική μετά το σπουδαίο 1-0 στην Χαραυγή επί της Οδηγήτριας στον πρώτο σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου.
 Σε ένα παιχνίδι μέτριο, αμφίροπο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες η Προοδευτική πήρε την  νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 76΄ ο προωθημένος Καράκαλος με προβολή , μετά από σύγχυση στα καρέ τη Οδηγήτριας έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κοσμά.

Περίπου 500 φίλαθλοι των δύο ομάδων παρακολούθησαν τον ημιτελικό ο οποιός κύλησε απολύτως αθλητικά πλαίσια.
Πάντως το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά  και πρίν καλά- καλά σημειωθεί το 1΄ η Προοδευτική θα μπορούσε να προηγηθεί, οταν ο Ραπτόπουλος πλάσαρε, με τους αμυντικούς να απεκρούουν την μπάλα πρίν περάσει την γραμμή.
 Στο 5΄  είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την Οδηγήτρια, όταν ο Κ. Πλάκας έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάγια επιχείρησε μιά σέντρα - σούτ, που αιφνιδίασε τους αμυντικούς της Προοδευτική με την μπάλα όμως να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι.
Αυτές  ήταν ουσιαστικά  οι  δύο φάσεις στο  ά μέρος ενώ το ίδιπο μοτίβο και στην επανάληψη, με τον γκολκήπερ της Προοδευτικής τον Μένιο να προλαβαίνει έγκαιρα τον εφορμούντα Γλυνό στο 63΄ .
 Στο 80΄ η Οδηγήτρια κέρδισε  ένα φάουλ  σε καλό σημείο- μάλιστα στην φάση αποβλήθηκε ο Καράκαλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα- ο Χατζάκης το εκτέλεσε έξοχα, με τον γκολκήπερ Μένιο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
 Από την Προοδευτική ξεχώρισαν ο δαιμόνιος Ζελέκου  οι Ζίζηλας, Κοσμάς,ο Κολιούσης ενώ άριστες εντυπώσεις άφησε ο γκολκήπερ Μένιος στο ντεμπούτο του με τα  Βυσσινί χρώματα. από τη  Οδηγήτρια προσπάθησαν οι  Κ. Πλάκας, Μπουζάλι,Στρόμπουλος
 Άψογη η διαιτησία του Σπύρου Μιχελή και των συνεργάτών του Γεωργακόπουλου - Σταμάτη
 ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ:Δρίβας, Στρόμπουλος, Καμμένος, Κύριας, Μπουζάλι, Ξηρογιάννης, Αυγέρης ( 70΄ Μαριανός), Χατζάκης, Πλάκας Κ.Δημοπουλος, Γλυνός
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιο, Νταφόπουλος ( 85΄ Ζαφειράτος),  Μύρκος, Ζίζηλας, Τερλελής, Καράκαλος, Ζελέκου( 90΄ Αρκούδας),  Κολιούσης, Φώσκολος Κοσμάς( 87΄ Ψάρρξη), Ραπτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου