Καθάρισε ο Εθνικός 2-0 τον Αστέρα Βάρης

Ένα πρώτο πολύ καλό 45λεπτο ήταν αρκετό για τον Εθνικό να φθάσει στο 2-0 επί του Κ. Αστέρα Βάρης, κι έτσι να  αρχίζει να κάνει την υπόθεση της παραμονής σχετικά εύκολη υπόθεση.
 Οι Πειραιώτες που πλέον πατούν πολύ καλά άνοιξα το σκόρ στο 8΄ με ωραίο πλασέ του Μάναλη, κι αφού στο 22΄ο Παυλάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0,
ήρθε στο 41΄ο Σταφσουλάι να βγάζει ωραία πάσα στον Παυλάκη που υποδειγματικό τρόπο και σούτ στην κίνηση πέτυχε το 2-0.
 Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Εθνικό να μην κινδυνεύει πόσο μάλλον  αφού από το 67΄ ο Αστέρας έμεινε με  10 παίχτες λόγω της αποβολής Τσαφταρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Ο Εθνικός άγγιξε ένα ακόμη γκολ στο 80΄ με σούτ του Δωροβίνη που έφυγε άουτ, ενώ η ομάδα της Βάρης στην πιό καλή της στιγμή είχε ένα σούτ του Σωτηρόπουλου στο 87΄ απελπιστικά άουτ..
 Καλ'ήυθτεροι από τους Πειραιώτες οι  Δωροβίνης, Γούλας, Σταφσουλάι, Μακρής από την ομάδα της Βάρης προσπάθησαν οι Φωστέρης, Σωτηρόπουλος,

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας, Παυλάκης(60’ Τογρού), Σούφλας(75’ Σαμιώτης), Μάναλης(65’ Παυλόπουλος), Δωροβίνης, Σταφσουλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Λέτσο, Ντάλλας, Μάναλης(68’ Νινιός), Μαγγίνας, Μάμαλος, Νικολακόπουλος(46’ Τσαφταρίδης), Γεωργιάδης, Μάγγος, Κωβαίος( 80’ Κουιρουκίδης), Φωστέρης, Σωτηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου