"Σβηστά" ο Ιωνικός 3-0 την Νέα Ιωνία

"Σβηστά" ο Ιωνικός επικράτησε με 3-0 της Νέας Ιωνίας και πλέον το φινάλε αναμένεται δραματικό σε ότι αφορά την μάχη του τίτλου, αφού οι Νικαιώτες καλούνται να καλύψουν  την διαφορά των 4 βαθμών που τους χωρίζει από τον Κισσαμικό.
 Κι αν αναλογισθεί κανείς ότι μετά από 2 Κυριακές ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Κισσαμικό ασφαλώς και μπορεί να ελπίζει.

 Πάντως σήμερα ο Ιωνικός δεν έπαιξε κανένα ποδόσφαιρο της προκοπής, απέναντι μάλιστα σε μιά ομάδα,. που ήταν ίσως εκ των χειροτέρων που πέρασαν φέτος από την Νεάπολη,κι αποδεικνύεται  ότι  εκτός έδρας παίζει καλύτερα
 Άνευρος , χωρίς ρυθμό στο α΄ μέρος ο Ιωνικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ χάρη σε ένα γκολ - δώρο του γκολκήπερ της Καπουταγλή στο 22΄ .
Ο Μιχελής ελίχθηκε από τα αριστερά έπιασε ένα καλό σούτ, που  αρχικά δεν φαινόταν ότι θα ανησυχούσε τον γκολκήπερ  των φιλοξενούμενων, όμως η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του για να καταλήξει στο δίχτυα.
 Λίγο πιό πρίν (16΄)ο Ιωνικός είχε δοκάρι σε  κοντινό - πλάγιο σούτ του Γιακούμπι. 
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός ανέβηκε κάπως όμως η Νέα Ιωνία  σε μιά από τις ελάχιστες προσπάθειες της(58΄ ) είδε τον Όγκμποε να πλασάρει πάνω στον Αδαμόπουλο - με τους Ιωνικούς να ζητούν τον παίχτη της Νέας Ιωνίας ως φο- σάιτ.
 Στο 72΄ ο προωθημένος Δάρας μέσα από την περιοχή σούταρε για να κοντράρει η μπάλα σε αμυνόμενους και να καταλήξει η μπάλα κόρνερ, κι αμέσως μετά  ο Κουσουρής έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, κι ο νεοεισελθών  Σκαφτούρος  με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
Η Νέα Ιωνία  που ήταν ακίνδυνη επιθετικά με τον Όγκμποε απομονωμένο, είχε στο  77΄ ένα φάουλ του Σταμπούλογλου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Αδαμόπουλος, ενώ τρία λεπτά αργότερα  ο Μπάρκογλου έδωσε ασίστ στον Τύρπο, ο οποίος μόνος με τον Αδαμόπουλο, "κόλλησε"
 Το σκορ διαμορφώθηκε στο 83΄ με ωραίο σούτ  του Ντηνιωτάκη από το ύψος της περιοχής.
  Πολύ καλή η διαιτησία του Πόγκα, ο βοηθός Παντελάκης ελέγχεται για την φάση του 58΄,  απαρατήρητος πέρασε ο Σπανός ( Ευβοίας)
 Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Κουσουρής, Κατσίκας, Μιχελής Παντελίδης, ενώ από την Νέα Ιωνία προσπάθησαν οι Όγκμποε, Μπάρκολγου, Σταμππούλογου
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κατσίκιας, Δάρας,  Κυριακίδης,  Παντελίδης, Ντηνιωτάκης, Μιχελής, Γιακούμπι ( 46΄ Σιμιτζής), Κατσίκης ( 80΄ Μιχαλαλάκος),  Κοντογουλίδης( 70΄Σκαφτούρος)
 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ : Καπουταγλής, Δημγκιόκας, Βογατσάς, Τύρπος( 78΄  Πρισιμιτζής),  Σταμπούλογλου, Σπαγής, Καραχάλιος Α., Νησαριώτης,  Μπάρκογλου, Όγκμπόε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου