Η Γλυφάδα 3-2 τελείωσε τον Ιωνικό

 Ένταση  και σύρραξη στο ημίχρονο

Πέταγε φωτιές σήμερα η Γλυφάδα η οποία κέρδισε με 3-2 τον κακό Ιωνικό, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο οποίο κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί τουλάχιστον άλλα τόσα τέρματα.
 Το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς με ηγέτες του Κόντι, Πετρόφ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0.

O Iωνικός παρά την συμπαράσταση 400 ηρωικών φιλάθλων του σε καμμιά περίπτωση δεν έπεισε  ότι μπορεί να  φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Γλυφάδα.
 Έμοιαζε Νεάπολη η Γλυφάδα  από τους φανατικούς  φίλους της Νικαιώτικης ομάδα που πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στο ημίχρονο όσο και στην λήξη του αγώνα είχαμε ένταση και σύρραξη μεταξύ των παιχτών των δύο ομάδων
 Μόλις στο 10΄ ο Κόντι με ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, με τους Νικαιώτες μην έχοντας άλλο να κάνουν να βγαίνουν μπροστά και να ζητούν την ισοφάριση.
 Ωστόσο στο 55΄ ο Παναγόπουλος σημείωσε το 2-0, και στο 65΄ ο Πετρόφ το 3-0.
 Πλήρη η απογοήτευση στον Ιωνικό στο διάστημα αυτό, μάλιστα ο Πετρόφ  στην συνέχεια σε ισάριθμες προσπάθειες του( 80΄ 85΄ σημάδεψε την δοκό του Ιωνικού).
 Η Γλυφάδα στο σημείο αυτό έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Μήτρου
Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ, μην πείς ποτέ, ο Ιωνικός μείωσε στο 86΄ με κεφαλιά του Σκαφτούρου, ενώ αμεέσως μετά σε ένα εκρηκτικό 7λεπτο των Νικαιωτών ο Ντούλιας σημείωσε  γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ για να κερδίσει στη συνέχεια πέναλτι ο Ιωνικός που έκανε ο Σκουρλής που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δάρρας μειώνοντας σε 3-2.
 Δραματικά τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων με την Γλυφάδα των 9 παιχτών να κρατά με νύχια και με δόντια το  τρίποντο.
 Λίγος ο Ζακυνθινός διαιτητής  Αδαμόπουλος
 ΓΛΥΦΑΔΑ: Θωνάς, Τσιτόφωτος, Σινάνι,Σκουρλής , Ιλιεφ,Μπούμπας,Παναγόπουλος( 70΄ Πετούσης), Πετρόφ( 85΄ Παικόπουλος), Κόντι, Μάνας , Μήτρου
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κατσίκιας,  Δάρρας,  Κυριακίδης, Κρητικός, Ντηνιωτάκης ( 70΄ Καιμακούδης), Μιχελής, Σκαφτούρος, Κατσίκης(65΄ Ντούλιας), Παντελίδης( 14΄ Γιακούμπι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου