"Κοιλιάρας" - Ατρόμητος Πειραιά 3-2

Ο Ηρόδοτος κατέβαλε την αντίσταση του Ατρόμητου Πειραιά κερδίζοντας  τον με 3-2 και πλέον ελπίζει σε σωτηρία, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας του Ηροδότου.
Οι Καμινιώτες αν κι είχαν σημαντικές απουσίες ( Στρατής, Παναγιωτόπουλος,Γιαννουλάκης, Κατσαβριάς, Κολιός κλπ), πάλεψαν το παιχνίδι για να δεχθούν το  3-2 στο 86΄ .


Στο 12′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο που στο α΄ μέρος ήταν πολύ καλός κι έχασε ευκαιρίες -  όταν ο Μαυρίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε πάνω στον Καρνέζη, ενώ στο 30′ ο Κοιλιάρας βρέθηκε από αριστερά πλάγια στην περιοχή όμως σούταρε άουτ.
Ο  Μωραΐτης  στο 36΄ από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να απειλήσει τον Καρνέζη,όμως στο 38′ στην κόντρα  ο Σουλελές βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Παναγιωτίδη που έκανε  λάθος εκτίμηση της φάσης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
 Στην επανάληψη ο Γιάννης Κοιλιάρας ήταν όλα τα λεφτά για τον Ηρόδοτο, αφού ουσιαστικά μόνος του κέρδισε τον Ατρόμητο
Στο 48′ ο Μωραΐτης έβγαλε ωραία σέντρα στον Κοιλιάρα που κοντρόαεαρ την μπάλακι με έξυπνο  τακουνάκι ισοφάρισε σε 1-1.
 Ο ασταμάτητος Κοιλιάρας στο 52΄ έπιασε ένα μακρινό σουτ αιφνιδιάζοντας του Καρνέζη κάνοντας το 2-1, όμωςω η απάντηση του Ατρ'όμητου ήρθε στο  53′ όταν  ο Σουλελές έβγαλε την σέντρα για τον Γεωργιάδη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2.
 Νέα ευκαιρία για τον Ηρόδοτο στο 54′ με κεφαλιά του Γενιτσαρίδη και τρία λεπτά αργότερα ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι όταν  ο Πήλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τούρλο και ο κ. Μπερτάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Ο Κοιλιάρας  το εκτέλεσε  όμως έστειλε έστειλε την μπάλα άουτ, για να έρθε η λύτρωση για τους Κρητικούς στο 86′ , όταν ο Μωραΐτης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Κολιάρας με τρομερό σουτ εν κινήσει στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο απέναντι «γάμα» της εστίας του Καρνέζη διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Στο 87′  ακυρώθηκε γκολ  του Μεράι  ως οφσάιντ ενώ στο 88′ ο Προβυδάκης είδε εκτός εστίας τον Καρνέζη και δοκίμασε σουτ λόμπα από την μεσαία γραμμή με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας.
 Εκτός του εκπληκτικού Κοιλιάρα, από τον Ηρόδοτο διακρίθηκαν και οι Μωραίτης, Προβιδάκης, Πήλιος, από τον Ατρόμητο προσπάθησαν οι Σουλελές, Γεωργιάδης
Με λάθη η διαιτησία του Μπερτάκη
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Μπαλάφας, Ρουσσάκης, Χαρίτος, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Πήλιος, Γενιτσαρίδης (76′ Χαλκιαδάκης), Μαυρίδης (65′ Μεράι), Προβιδάκης, Κούρτι (86′ Κλωνάρης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καρνέζης, Μαντζώρος, Γαβαλάς, Σουλελές, Ράπτης (87′ Πρελασάι), Αργυρίου, Καψαλόποδας (83′ Νυφαδόπουλος), Γεωργιάδης, Σάμιος Τερζής, Τούρλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου