Εύκολα ο Ατρόμητος 4-1 τον Γιούχτα

  Έχοντας ένα εκρηκτικό α' μέρος και καθοδηγούμενος από τον εξαιρετικό σήμερα Φώτη Σουλελέ που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Γιούχτα, ο Ατρόμητος Πειραιά έφθασε με άνεση στο 4-1 επί του Γιούχτα που μόνο στην επανάληψη φάνηκε.
Στο 17΄ ο Σουλελές  ελίχθηκε έδωσε πάσα στον Αργυρίου, που απο κοντά σημάδεψε την δοκό, κι ο ίδιος ο Σουλελές παίρνοντας την απόκρουση άνοιξε το σκορ.

Στο 27΄ ο Σουλελές βρήκε ωραία τον Γεωργιάδη που δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 2-0, ενώ ο Σουλελές στο 32΄  εκμεταλαύθηκε λάθος στην άμυνα των Κρητικών κι από κοντά πλάσαρε για το 3-0.
 Ο Αργυρίου στο 74΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Στρατή  ανέβασε το σκορ στο 4-0, για να μειώσει ο Γιούχτας στο 90΄  στο τελικό 4-1 με τον Ηλιόπουλο.
Στο 61΄ ο διαιτητής Κόλιας( Αργολίδας) υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ανωγειανάκη, ωστόσο μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των παιχτών του Ατρόμητου, και την υπόδειξη του βοηθού Οικονόμου( Δυτ. Αττικής) πήρε πίσω την απόφαση του.
 Ο Γιούχτας είχε δοκάρι στο 57΄ σε κεφαλιά του Ρόβα.
Από τον Ατρόμητο εκτός του πολύ καλού Σουλελέ ξεχώρισαν και οι Στρατής, Σάμιος, Γεωργιάδης.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Κόλια ( Αργολίδας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καρνέζης, Ματζώρος, Γιαννουλάκης, Τούρλος, Τερζής, Στρατής, Γεωργιάδης( 66΄ Μπουλούλης), Σάμιος, Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Σουλελές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου