Στο ρελαντί και αποθέωση για την Προοδευτική


Στο ρελαντί η Προοδευτική επικράτησε με 3-0 του Άρη Αμφιάλης, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά οι Κορυδαλλιώτες αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους για την πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλλου Πειραιά.
 Στο 10' ο νεαρός Τσιάνος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23΄ ο
γκολκήπερ  του Άρη Χατζημαρινάκης απέκρουσε εντυπωσιακά κοντινή κεφαλιά του Ζελέκου.
Άλλες δύο καλές στιγμές για την Προοδευτική στο α΄ μέρος με τον  Κοσμά στο 42' και τον Κολιούση στο 43' που πέρασαν ανεκμετάλευτες, όμως στο 56΄ 'ήρθε το 2-0 από τον προωθημένο  με τον Καράκαλο.
Ο έμπειρος μέσος Κοσμάς στο 60' με εξαιρετικό  σούτ  δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χατζημαρινάκη γράφοντας το τελικό 3-0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Προοδευτική από το 67΄ αγωνίσθηκε με παίχτες λόγω  τραυματισμού του Νίκου Καρποντίνη  κι ενώ είχαν γίνει και οι τρείς αλλαγές.
 Εύκολο έργο για την διαιτησία του Oρφανού
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μένιος , Ζαφειράτος , Αρκούδας , Κολιούσης , Καράκαλος , Τερλελής (20' λ.τρ. Ζίζηλας) , Ζελέκου , Κοσμάς , Φώσκολος (65' Θεοδωρίδης) , Ψάρρης ( 46' Καρποντίνης) , Τσιάνος
ΆΡΗΣ : Χατζημαρινάκης , Παπαδόπουλος , Μπάχος , Παναγόπουλος , Αλευρομάγειρας , Καζάλας , Σαραντάκος ( 75' Παντιός) , Μπαιράς , Γεωργαλάκης (65' Μπελλάς) , Λιώσης , Δαβιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου