Ενδιαφέρουσα - απαραίτητη ενημέρωση για τους διπλωματούχους Προπονητές

 Όπως είναι γνωστό όλες οι ταυτότητες διπλωματούχων Προπονητών UEFA A’ ,  UEFA B     που  εκδίδονται από το Μητρώο Προπονητών της Ε.Π.Ο.  έχουν λήξη ισχύος τον Δεκέμβριο του 2015.
 Η  Ε.Π.Ο. στις αρχές του καλοκαιριού θα ανακοινώσει το πότε θα ξεκινήσει η αντικατάσταση  αυτών των ταυτοτήτων με τις νέες ταυτότητες τριετίας – έως και τον Δεκέμβριο  του 2018.


 Πρέπει να σημειωθεί  όμως ότι απαραίτητη προυπόθεση  για να μπορούν να ανανεώσουν την ισχύ των ταυτοτήτων τους οι διπλωματούχοι προπονητές UEFA A’ ,  UEFA B    που παρακολούθησαν σχολές προπονητών μέχρι το 2012 είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ η παρακολούθηση ενός 20ωρου Αναθεωρητικού Σεμιναρίου Προπονητών μέχρι το τέλος του 2015.
 Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τους Πειραιώτες διπλωματούχους προπονητές, ότι  το καλοκαίρι που πέρασε, οργάνωσε ένα Αναθεωρητικό Σεμινάριο (2 διήμερα) το οποίο παρακολούθησαν περίπου 55 προπονητές εκ των οποίων 15 Πειραιώτες και οι οποίοι αυτή  στιγμή είναι οι ΜΟΝΟΙ που μπορούν να πάρουν καινούργιες ταυτότητες.
 Τις επόμενες ημέρες η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με την έγκριση της Ε.Π.Ο. και της Ο.Π.Π.Ε.( Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος) θα γνωστοποιήσει την ημερομηνία πραγματοποίησης ενός ακόμη Αναθεωρητικού Σεμιναρίου( τέλη Μαίου η αρχές Ιουνίου) το οποίο θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι Πειραιώτες Προπονητές( που δεν έχουν παρακολουθήσει) αλλά και μη Πειραιώτες .
 Υπενθυμίζουμε ότι χωρίς Αναθεωρητικό Σεμινάριο μέχρι τον Δεκέμβριο 2015 χάνεται η ισχύς του Διπλώματος και δεν υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της ανάλογης Ταυτότητας.
 Η Ε.Π.Σ. Πειραιά επίσης  ενημερώνει ότι  επειδή στο διαδίκτυο υπάρχουν αναφορές- δημοσιεύματα για  κάποια Αναθεωρητικά  Σεμινάρια και δήθεν υποχρεώσεις προπονητών, ότι μόνα επίσημα Αναθεωρητικά Σεμινάρια είναι αυτά που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο., και της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, αλλά και των άλλων Ε.Π.Σ. της χώρας.
* Oι θέσεις του σεμιναρίου δεν μπορούν να είναι περισσότερες από 60-65 ενώ οι Πειραιώτες προπονητές που δεν έχουν παρακολουθήσει Αναθεωρητικό Σεμινάριο ξεπερνούν τους 90!!
* Περισσότερες πληροφορίες ειδικά για τους Πειραιώτες Προπονητές παρέχονται από την Γραμματεία της Ένωσης μας.

*Ακολουθεί η αναλυτική σχετική οδηγία του Τμήματος Μητρώου Προπονητών ΕΠΟ όπως είναι αναρτημένο στη επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. www.epo.gr  (ενότητα: Εκπαιδευτικό Συμβούλιο- Σχολές προπονητών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου