Ξύλο και 6 αποβολές στο Αργυρούπολη - Αιγάλεω

Από  σοβαρά επεισόδια και συμπλοκές των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στιγματίσθηκε το ντέρμπι του Γ.Σ. Αργυρούπολης με το Αιγάλεω  1-0, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποβάλλει 6 ποδοσφαιριστές.
Όλα ξεκίνησαν  στο 82΄ από ένα διαπληκτισμό του  Γιαννακούλα με
τον Μπουγάτσια στο 82΄, με τον δεύτερο να αντιδρά και να απωθεί τον αντίπαλο του! Αυτή η ''κοκορομαχία'' άναψε για τα καλά τα αίματα με τους παίκτες να μετατρέπουν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ και να πέφτει το ξύλο της αρκούδας. Για δέκα λεπτά οι 22 ποδοσφαιριστές μαζί και με τους... δύο πάγκους έπαιζαν ξύλο, με την κατάσταση να ηρεμεί μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και ενώ οι διαιτητές είχαν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Τελικά, έξι ποδοσφαιριστές (τρεις από κάθε ομάδα) είδαν την κόκκινη κάρτα και ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με περίπου δέκα λεπτά καθυστερήσεις.
 Συγκεκριμένα ο διαιτητής Σφακιανάκης απέβαλε τους Μπουγάτσια, Τσαρκάνι, Κοντιζά από το Αιγάλεω, όπως και τους Νίκο, Μάνο Παπαντωνάκη, Ντούβλη του Γ.Σ.
 Στο αγωνιστικό μέρος το νεανικό Γ.Σ. πήρε την νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 8΄ ο Δρακοντίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Ν. Παπαντώνη, ενώ λίγο ακυρώθηκε ως οφ- σάιντ γκολ που σημείωσε για λογαριασμό της Αργυρούπολης  και πάλι ο Δρακοντίδης.
 Το Αιγάλεω προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 78 ΄είχε κεφαλιά του Λαμπρογιώργου στην δοκό του Γ.Σ.
 Καλή η διαιτησία του Σφακιανάκη( Τουμπακάρη-Γεωργαράκου)
 Γ.Σ.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης,Τσάκαλος,  Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Μ., Πάλογλου, Ντο'ύβλης, Λεβέντης Δ., Υφαντής(63΄ λ.τρ. Γιανακούλας),Μένταυλος( 75΄ Μπουσούλόπουλος), Κοκινέλης, Δρακοντίδης
 ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Τζωρτζάτος( 72΄ Βουτυράς), Στριμέννος, Παπαθανασίου(75΄ Μπουγατσιάς), Κοντιζάς, Σταύρου,  Λαμπρογιώργος, Τσαρκάνι, Μπιταξής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου