Αποβολή και γερή καμπάνα και στον Αστέρα Μαγούλας

 Την αποβολή του Αστέρα Μαγούλας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος μετά από σχετική έρευνα που έκανε και διαπίστωσε ότι  το σωματείο του Αστέρα Μαγούλας δεν συμμετείχε ως όφειλε σε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα Υποδομών της ένωσης του, την ΕΠΣ Δυτ.Αττικής.
 Ο Αστέρας είοχε δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα Νέων & Παί
δων ωστόσο δεν αγωνίσθηκε σε κανένα από τα δύο.
 Και μπορεί για φέτος  η τιμωρία της αποβολής να αφήνει ανεπηρέαστο τον υποβιβασμένο Αστέρα Μαγούλας( επιπλέον χρηματικό πρόστιμο και -6 βαθμοί), ωστόσο για του χρόνου  υπάρχουν βαρύτατες επιπλέον κυρώσεις, έτσι την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα αναγκασθεί να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.
 Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός το ότι η Επιτροπή της Ε.Π.Ο γιατί δεν  κάνει την έρευνα της νωρίτερα, ώστε να τιμωρηθούν οι ομάδες που δεν  εναρμονίζονται με τις σχετικές προκηρύξεις και να μην συμμετέχουν αντικανονικά στα πρωταθλήματα, και να υπάρχει αλλοίωση  των πρωταθλημάτων.
 Να σημειώσουμε ότι οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής καταθέτουν στο ξεκίνημα της σεζόν, υπεύθυνη δήλωση ότι θα συμμετάσχουν σε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα Υποδομής.
 Τέλος να σημειώσουμε ότι και πέρυσι υπήρξε ανάλογη περίπτωση στον 4ο όμιλο με την  Ηρακλειώτικη ομάδα του Ρούβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου