Θετική η Γ.Σ.- ενημέρωση στην Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας

Θετική μπορεί να χαρακτηρισθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας στα γραφεία του συλλόγου  το βράδυ της Τετάρτης.
 Περισσότερα από 40 μέλη και φίλοι του σωματείου παραβρέθηκαν για να ενημερωθούν γύρω από τις εξελίξεις και την πορεία της ομάδας.

  Στην Γ.Σ. παρέστη ο νο μικός  του σωματείου κ. Δημήτρης Βαγιάκος, οποίος ενημέρωσε  ότι κατόπον συνεχών επαφών  του ιδίου, της Ε.Π.Σ.Πειραιά - αλλά και του Εθνικού που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα - με την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, υπάρχει η διαβεβαίωση ότι η συγχώνευση θα ολοκληρωθεί και  τυπικά μέσα στον  ερχόμενο Ιούνιο όταν θα υπάρξει  ρύθμιση στο σχετικό άρθρο του ΚΑΠ.
 Στην Γ.Σ παρέστη  και τοποθετήθηκε επίσης ο Π. Νταλάκος από την ΕΠΣΠ, ενώ μίλησαν και ακούσθηκαν απόψεις  από τα  περισσότερα μέλη του συλλόγου( κ.κ. Γρηγοράκος, Δήμος Φραγκάκος,  Ι. Φραγκάκος, Θ. Γεωργόπουλος, Δ. Μπατζάκης, Π. Γουσγουνέλης,  Ν. Χαλκούσης, Ι. Φραγκάκος, Η. Παμπούκης,κλπ)
 Το ρεζουμέ της  χθεσινής συνάντησης είναι ότι υπάρχει διάθεση,  από τον κόσμο του σωματείου να βρεθεί κοντά στην νέα ομάδα.
 Η δικαιολογημένη πικρία  ορισμένων φίλων και μελών του σωματείου ότι ακόμη επίσημα δεν αναγράφεται στο τύπο η ομάδα με την κανονική ονομασία( Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας), φέτος θα επιλυθεί.
 Το σωματείο με την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και επίσημα θα φέρει την κανονική του ονομασία Α.Ε. Μ. Αετός/Ολυμπιάδα κι είναι γεγονός ότι δημιουργείται μιά νέα ποδοσφαιρική δύναμη στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου