Ηλιαδάκης: 'Έκλεισε ο κύκλος μου στον Ερμή'

Με επιστολή του ο προπονητής του Ερμή Κορυδαλλού κ. Νίκος Ηλιαδάκης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τεχνικό τήμ του συλλόγου μετά από μακρόχρονη συνεργασία  με τον σύλλογο.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Ηλιαδάκη αναφέρει τα εξής:
"Με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου κλείνει και ο δικός μου κύκλος στον ΕΡΜΗ.

Θέλω να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στον ΓΙΩΡΓΟ ΞΗΡΑΚΗ γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να συνυπάρξω μαζί του σε ένα πραγματικά πολύ μεγάλο σύλλογο.
Ο Γιώργος με τίμησε σαν συνεργάτη, φίλο και άνθρωπο. Εύχομαι στην λατρεμένη του κόρη Κατερίνα και στο σύζυγό της Κώστα Κώτσια, το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο να καλύψει συναισθηματικά το κενό της απουσίας του.
Οφείλω να ευχαριστήσω το Νίκο Μπασάκο, πιστό συνεργάτη του Γιώργου που ηγήθηκε διοικητικά σε μια δύσκολη στιγμή και μαζί με τους συνεργάτες του [Κ.Βαβούλη, Π.Βλάχο, Α.Κανέρη,Τ.Λύρα,Τ.Βασιλόπουλο, Μ.Νομικό και κα Ελευθερία Λεμοντζή] διατήρησαν ζωντανό το πνεύμα του Γιωργου, φέρνοντας στην ομάδα τάξη και ηρεμία.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές του ΕΡΜΗ, ιδιαίτερα εκείνοι που άντεξαν να παραμείνουν μέχρι το τέλος αυτής της κοπιαστικής χρονιάς. Οι περισσότεροι νεαροί και πρωτόπειροι,αντιμετώπισαν τις δυσκολίες ενός ανταγωνιστικού Πρωταθλήματος, ανταπεξήλθαν σε αυτές με επιτυχία και κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα στην Κατηγορία που ανήκει. Θέλω να πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον αυτοί οι ίδιοι θα ξανακάνουν τον ΕΡΜΗ πρωταγωνιστή. Έχουν όλες τις δυνατότητες και το κυριότερο είναι όλοι τους άριστοι χαρακτήρες.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους τρεις στυλοβάτες της φετινής προσπάθειας. Τον αξεπέραστο Βασίλη Σταύρου [στην τελευταία χρονιά της πλούσιας καριέρας, στα 41 του χρόνια ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλους], το παράδειγμα αλτρουισμού Μανώλη Τσατσαρωνάκη [πρώτος σε συμμετοχές σε όλο τον Πειραιά] και τον αδικημένο από τον εαυτό του Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά των υποδομών του ΕΡΜΗ και να τους ευχηθώ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω έναν αγνό φίλο του ΕΡΜΗ και του ΞΗΡΑΚΗ. Ο Κώστας Πρέκας τίμησε τη μνήμη του Γιώργου, τη φιλία τους και την ιστορία του ΕΡΜΗ, ίσως και εις βάρος της δικής του ομάδας. Γι αυτό και για πολλά άλλα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.
Υ.Γ Η αγάπη μετριέται με ο,τι απαρνιέται κανείς για χάρη της, έστω και αν αυτό είναι η ίδια η αγάπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου