Ο Κούγιας για την εγκληματική οργάνωση


Κούγιας: "Καμμιά σχέση ο Μαρινάκης"
Εντυπωσιακά πράγματα κατέθεσε στις 31 Μαρτίου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη ο γνωστός νομικός Αλέξης Κούγιας σε ό,τι αφορά  την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου.
Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι στις προηγούμενες καταθέσεις του είχε παρασυρθεί από το μίσος που τον

διακατείχε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο αυτή την φορά ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση και πως έχει πέσει θύμα μιας… παρέας, που τον έχει βάλει στο στόχαστρο! 
Αυτή αποτελείται -σύμφωνα με τον ίδιο- από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, τον πρώην πρόεδρο της ίδιας ΠΑΕ Νίκο Πατέρα, τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον γνωστό επιχειρηματία Στιβ Κακέτση. Σύμφωνα με τον Κούγια αυτοί έχουν στοχοποιήσει τον τον Βαγγέλη Μαρινάκη και προσπαθούν να τον ενοχοποιήσουν με σκοπό να τον διώξουν από το ποδόσφαιρο!
Ο Αλέξης Κούγιας προέτρεψε τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς να αναζητήσει τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την εγκληματική οργάνωση στην ΕΠΟ και τους συμβούλους της και τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουδεμία σχέση έχει με αυτή. Συνάμα ανέφερε πως παλιότερα τον είχε καλέσει στο γραφείο του ο Νίκος Πατέρας με σκοπό να βρουν ένα τρόπο να «φάνε» τον Μαρινάκη, ενώ σχολίασε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει μία αρρωστημένη κατάσταση που ξεκίνησε από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και συνεχίστηκε από τον Σωκράτη Κόκκαλη, ισχυριζόμενος ότι αν οι διαιτητές ευνοούν κάποιες φορές τον Ολυμπιακό, αυτό δεν γίνεται επειδή υπάρχουν παρασκηνιακές ζυμώσεις από την διοίκηση των «ερυθρολεύκων», επαναλαμβάνοντας ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η τριάδα Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Πατέρας που θέλουν να διώξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη από το ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από όσους θεωρούνται αρχηγοί της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αλέξης Κούγιας άλλαξε την κατάθεση του μόνο σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εμμένοντας σε όσα είχε πει για Σαρρή, Σταθόπουλο και Κουρίδη. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η μαρτυρία του γνωστού ποινικολόγου δεν κρίνεται αξιόπιστη από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου