Αποκλειστικό! Καμμιά περίπτωση ανόδου των δευτεραθλητών

Από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Επειδή όπως συνηθίζεται τέτοιες περιόδους, φουντώνουν  οι φήμες περί αναδιαρθρώσεων, και ανόδου δευτεραθλητών, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι  έγκυρες πληροφορίες του "sentrasout" γνωστοποιούν τα εξής:
α.) Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ανόδου επιπλέον ομάδων  από την Γ΄ Εθνική στην Β΄ Εθνική,(Foot ball - Leuage),
ακόμη και στην περίπτωση που δεν δηλώσουν  συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής ο ΟΦΗ, η Νίκη Βόλου, η ακόμη κι άλλες επαγγελματικές ομάδες.
β.)Η Β΄ Εθνική της περιόδου 2015-2016 έχει προβλεφθεί με 20 ομάδες, ωστόσο αν υπάρξουνξ παραιτήσεις ομάδων τότε το πρωτάθλημα θα γίνει με  18  η και με 16 ομάδες αφού κάτι τέρτοιο βολεύει την Foot ball - Leuage
 γ.)  Ήδη η super leuage, δια του προέδρου της κ. Δημήτρη Μποροβήλου έχει προτείνει στην ΕΠΟ και στην Foot ball - Leuage την μείωση των ομάδων  τόσο  της   Α΄ Εθνικής όσο και της Β΄ Εθνικής από την μεθεπόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
 Ο κ. Μποροβήλος έχει προτείνει από την μεθεπόμενη περίοδο  η super leuage να διεξάγεται μόνο με 14 ομάδες και η Β΄ Εθνική μόνο με 16 ομάδες.
 Ωστόσο τελικά φαίνεται ότι θα επέλθει συμφωνία  σε  16 ομάδων και το ίδιο στην Β΄ Εθνική.
 Οπότε ομάδες που  εκούσια δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Foot ball - Leuage της προσεχούς περιόδου δεν θα αντικασταθούν από ομάδες της Γ΄ Εθνικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου