Με Τουρνά το Κερατσίνι 1-0 τον Ίκαρο

Μεγάλη νίκη  με 1-0  επί του Ικάρου Καλλιθέας σημείωσε πρίν λίγο το Κερατσίνι στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη παρουσία 800 φιλάθλων των δύο ομάδων, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Σολντ άουτ σήμερα στον Ρέντη αφού εξαντλήθηκαν τα 450 εισιτήρια που αποδείχθηκαν λίγα για αυτον το σπουδαίο Πειραικό ντέρμπι.

 Το Κερατσίνι χωρίς να είναι καλύτερο του Ικάρου πήρε το τρίποντο  στηριζόμενο στην εμπειρία  των παιχτών του και κυρίως του Νικήτα Τουρνά που πραγματικά  ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε την διαφορά.
 Ο Ίκαρος μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, απείλησε με τον Μακρή στο 6΄  ωστόσο στο 17΄ σε ανύποπτη φάση Τουρνάς εκμεταλεύθηκε την  ολιγωρία του Oμεράι, μπήκε στην φάση για να πάρει ένα πέναλτι που σφύριξε ο ρέφερι Μανούρας για να έχουμε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς παιχτών του Ικάρου που μάλλον είχαν δίκηο.
 Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τουρνάς για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1..
 Προσπάθησε ο Ίκαρος που είχε την  κυκλοφορία της μπάλας, αλλά στο 30΄ ο Κουντού απείλησε  για το 0-2, όμως το σούτ που επιχείρησε βρήκε την οριζόντια δοκό, κι ΜεΤουρνά το Κερατσίνι 1-0 τον Ίκαρποέφυγε άουτ.
 Στο 37΄ ο Θωμάς Μακρής μπούκαρε στην περιοχή του Κερατσινίου μαρκαρίσθηκε από τον Μαριόλη, με τον Τρικαλινό ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ικάρου, και να έχουμε τις διαμαρτυρίες αυτήν την φορά των παιχτών του Κερατσινίου.
 Ο Μακρής ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, για α στείλει την  μπάλα στην συμβολή  των δοκαριών του Μπαλαφούτη.
 Στο 40΄ ο Φούντας έβγαλε ωραία σέντρα στον Τουρνά η κεφαλιά του οποίου έφυγε αουτ.
 Στην επανάληψη το Κερατσίνι άγγιξε το 0-2 στο 47΄όταν ο Κουντού ελίχθηκε από πλάγια αριστερά, για  πιάνει ωραίο συρτό σούτ στέλνοντας την μπάλας στην  αριστερή κάθετη δοκό του Ικάρου.
 Από εκεί και πέρα ο Ίκαρος πίεσε ασφυκτικά το Κερατσίνι που πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν  βρέθηκε σε καλή μέρα, όμως ο Γεωργίου από πλευράς Ικάρου  παρότι ήταν κινητικό και δραστήριος δεν ήταν ουσιαστικός.
 Στο 60΄ ο Γεωργίου μπούκαρε μέσα στην περιοχή του Κερατσινίου τετ-α-τετ με τον Μπαλαφούτη κατάφερε να πλασάρει άουτ
 Το Κερατσίνι πάντως από το 73΄ έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Παπαδόπουλου με  δεύτερη κίτρινη κάρτα, και φυσικό ήταν το ματς να μεταφερθεί  στο μισό τερέν πρός την πλευρά του Κερατσινίου, όμως σε  δύο-τρεις φάσεις ο Γεωργίου που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση είτε δεν μπόρεσε να πασάρει, είτε οι σέντρες σουτ που επεχείρησε δεν είχαν κανένα αποδέκτη.
 Εκτός του σπουδαίου Τουρνά,για το Κερατσίνι διακρίθηκαν ο Κουντού, ο Γκιάτης κι ο Βατής, Για τον Ίκαρο ο Δημήτρης Γεωργίου ήταν μάλλον απελπιστικά μόνος, αφού δεν είχε την συμπαράσταση από τα υπόλοιπα ατού του Ικάρου, προσπάθησαν και οι Βουρλούμης, Κορρές, ο μοιραίος Μακρής  στενά μαρκαρισμένος δεν μπόρεσε να βοηθήσει.
 Η διαιτησία του Τρικαλινού Μανούρα ελέγχεται για τις  φάσεις των δύο πέναλτι.
 ΙΚΑΡΟΣ : Αθανασόπουλος, Φέκος, ( 68΄ Στούπης),  Βουρλούμης, Κορρές, Λάλα, Ταράτσας,  Κυριακίδης ( 89΄ Τρίμπος), Φουντουκίδης, Μακρής, Γεωργίου, Ομεράι( 60΄ Πεκόφ)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ : Μπαλαφούτης,Φούντας,( 78 ΄Κουρκούτης), Κουντού, Μαριόλης, Βαττής, Παπαδόπουλος, Μάλλης( 85΄ Αγγελάκης), Γκιάτης, Σαντριά( λ.τρ 52΄ Λαμπρινάτος) Τουρνάς Σκορδίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου