Το Ηράκλειο 2-1 στην Ελευσίνα το Αιγάλεω

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε  το Ηράκλειο στην πρεμιέρα των μπαράζ του 9ου ομίλου κερδίζοντας στην Ελευσίνα το Αιγάλεω με 2-1, σε μιά εκρηκτική ατμόσφαιρα που  δημιούργησαν οι περίπου 1200 φίλαθλοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι του Αιγάλεω.

 Το Αιγάλεω που  έπαιξε ως γηπεδούχο στην Ελευσίνα λόγω τιμωρίας είχε  και το σημαντικό ντεσαβαντάζ των σοβαρών απουσιών, αφού οι Κοντιζάς, Τσαρκάνι, Μπουγάτσιας ήταν τιμωρημένοι κι ο Τζανετάκος ανέτοιμος και κάθισε στον πάγκο όπου μάλιστα αποβλήθηκε.
 Το Αιγάλεω πάντως  μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό, χώρο, πατούσε καλύτερα απέναντι στο Ηράκλειο που ήταν φοβισμένο, και τίποτε δεν έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει το σπουδαίο τρίποντο τουλάχιστον μέχρι το 38΄.
 Βέβαια και το Αιγάλεω σε αυτό το διάστημα, στην πιό καλή του στιγμή είχε ένα σούτ του Παπουτσή στο 11΄ που έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκήπερ του Ηρακλείου ο Γιώρας.
 Το Ηράκλειο ασύνδετο, δεν φαινόταν να είναι ικανό να απειλήσει ωστόσο στο 38΄ ο  ελίχθηκε ο Χύσο από τα πλάγια  αριστερά,  έβγαλε μιά σέντρα από την άλλη πλευρά, ο Τζανέτος με κεφαλιά την γύρισε  εκεί που βρίσκονταν ο Γιάννης Λαζανάς και με ένα γυριστό σούτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης  στον Χατζάκη για να γίνει το 0-1.
Εκνευρισμός στη πλευρά του Αιγάλεω, με τον φίλαθλο κόσμο και τους παίχτες να τα έχουν με τον διαιτητή Σελίμο, και μάλιστα  ο πάγκος του Αιγάλεω διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Σελίμο, με τον Λάκωνα ρέφερι να δείχνει αρχικά την κίτρινη στον Τζανετάκο, ενώ λίγο αργότερα όταν ο Τζανετάκος, δεν φαινόταν να σταματά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Σελίμου.
 Βροχή τα μπουκάλια και αποδοκιμασίες από  πλευράς του φίλαθλου κόσμου του Αιγάλεω κατά των διαιτητών, η κατάσταση εκτονώθηκε, ενώ στην επανάληψη το Αιγάλεω έδειχνε να θέλει αλλά να μην ... μπορεί.
 Το Ηράκλειο με αντιποδόσφαιρο  κρατούσε μακριά  από την εστία του τους κινδύνους, ενώ  κανείς δεν κατάλαβε γιατί βγήκε στο 72΄ ο καλύτερος ίσως ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω ο Παπαθανασίου, και να μπεί στην θέση του ο Κοτσαρίδης.
Λίγο αργότερα στο 80΄ ο Καλιαμπάκας στη αντεπίθεση με ωραίο  πλασαριστό σούτ σημείωσε το 0-2, ουσιαστικά τελειώνοντας την μπουγάδα..
 Το Αιγάλεω το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85΄ με εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή, ενώ στα τελευταία λεπτά προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε.. να απειλήσει.
 Συμπερασματικά το Ηράκλειο πήρε μεγάλη νίκη, χωρίς να δείξει  κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σε τέτοια ματς ο σκοπός αγιάζει τα .. μέσα.
 Το Αιγάλεω δυστυχώς πλήρωσε τις απουσίες του, αφού φαινόταν ότι δεν είχε το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο του..
Δεν επηρέασε  το αποτελεσμα του αγώνα η διαιτησία του Σελίμου( Μπετσόγλου- Κωνσταντόπουλου) Λακωνίας, παρά τις φωνές των Αιγαλεωτών.
 Καλύτεροι των νικητών οι  Χύσο, Τζανέτος, Τριανταφύλλου, Αλεξίου, από το Αιγάλεω προσπάθησαν οι Παπαθανασίου- μέγα ερωτηματικό η αλλαγή του!! ο Παπουτσής κι ο Σταύρου
  Η βροχή των μπουκαλιών που έπεσε στο τέλος του αγώνα κατά των διαιτητών, και των παιχτών του Ηρακλείου δεν είχε ευτυχώς συνέχεια, αφού  'ήταν καταλυτική η ισχυρή  παρουσία των τριών διμοιριών των ανδρών των ΜΑΤ.
 ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης,  Παπουτσής, Ναυπλιώτης( 62΄ Τζωρτζάτος), Στριμένος, Κωνσταντόπουλος Π., Παπαθανασίου ( 73΄ Κοτσαρίδης), Μπιταξής, Σταύρου, Λαμπρογιώργος, Βουτυράς, Ταμπάκης.
 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γιώρας, Μέρκολα, Βασιλογου, Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Σπανός, Αλεξίου( 80΄ λ.τρ Νταβαρίνος), Σαμαράς,  Καλημέρης (61΄ Κατσούλης), Χύσο, Λαζανάς ( 70΄ Καλιαμπάκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου