Επιβλητικό το Ηράκλειο 3-0 τον Ίκαρο

Επιβλητικό το Ηράκλειο συνέτριψε με 3-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας στην Νίκαια, σφραγίζοντας ουσιαστικά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
 Το Ηράκλειο, μιά πειθαρχημένη ομάδα, ήταν φωτιά και λάβρα στις αντεπιθέσεις του, απέναντι στον Ίκαρο που  ήθελε, αλλά κάτι η απογοήτευση, κάτι η έλλειψη στόχου τον έκανε να μην  μπορεί...

 Στο 14'  διπλή  μεγάλη ευκαιρία, για το Ηράκλειο, όταν ο Καλιαμπάκας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο,αλλά άργησε και ο γκολκίπερ του Ίκαρου επενέβη σωτήρια, όπως και στο 18' όταν έδιωξε δύσκολα σουτ του Τζανέτου.Στο 30' σουτ του Καλημέρη έφυγε άουτ,ενω στη μοναδική φάση για τον Ίκαρο στο 44',μετά από πολύ καλή σέντρα του Εμμανουήλ ο Μακρής δεν βρήκε τη μπάλα.
Στο 46' ο  γκολκήπερ Γιώρας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ δυνατό σουτ του Ομεράι, ενώ το Ηράκλειο ηταν αυτό που προηγήθηκε στο 57' με κοντινό πλασέ του Καλιαμπάκα, από γύρισμα του Τριανταφύλλου με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ.
Ο Τζανέτος με εκπληκτική ατομική ενέργεια από πλάγια αριστερά  και πλασέ έκανε το 0-2 στο 82΄  ενώ στο 90΄ ο Τζανέτος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μητροφάνης  με κοντινή κεφαλιά έγραψε  το τελικό 0-3.
 Στις καθυστερήσεις ο Αλεξίου με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αθανασόπουλου.
 Από το καλοκουρδισμένο Ηράκλειο ξεχώρισαν οι Τζανέτος, Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Χύσο, ενώ από τον Ίκαρο ουδείς πέρασε την μετριότητα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Στυλιάρα( Αιτ/ν'ίας)

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος Ν., Φέκος (19' λ.τρ.Εμμανουήλ Ι.), Βουρλούμης, Ταράτσας, Λάλα, Κυριακίδης (72' Τρίμπος), Ατματσίδης (43' Ομεράι), Κορρές, Μακρής Θ., Γεωργίου, Πέκοφ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου, Τριανταφύλλου, Τζανέτκος, Σπανός, Αλεξίου, Νταβαρίνος (78' Μητροφάνης, Καλιαμπάκας (68' Λαναράς), Χίσο, Καλημέρης (61' Κατσούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου