Ο Ικαρος ενημερώνει ενόψει Αιγάλεω

Την Κυριακή 17/05/2015 ο IKAROS F.C. αντιμετωπίζει την ιστορική ομάδα του Αιγάλεω στο γήπεδο της Προοδευτικής στην Νίκαια. Είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλους τους φίλους μας, αλλά και φίλους του Ποδοσφαίρου γενικότερα, να έρθουν να παρακολουθήσουν ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων. 

Ενημερώνουμε τους φίλους των δύο σωματείων ότι η είσοδος των φιλαθλων του Ικάρου θα γίνεται από την είσοδο επί της οδού Κύπρου στην θύρα 2. Η προσέλευση τους θα γίνεται από την Χρυσοστόμου Σμύρνης από την πλευρά της Πέτρου Ράλλη. 
Η είσοδος των φιλάθλων του Αιγάλεω  θα γίνεται από την είσοδο της οδού Ρόδου και χρυσοστόμου Σμύρνης στην θύρα 5( η μεγάλη κυρίως εξέδρα).Η προσέλευσή τους θα γίνεται από την Γρηγορίου Λαμπράκη.
Και στις δύο θύρες θα υπάρχουν ξεχωριστα εκδοτήρια. 
Η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ ενώ θα υπάρχουν και πολύ περιορισμένα.εισιτήρια των 5 ευρώ για τις ανάγκες των.ομάδων.
Ενημερώνουμε οτι τα μέτρα της αστυνομίας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά και δεν θα επιτραπεί είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Σημειώνουμε ότι τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων είναι διαφορετικού χρώματος για τον σαφή διαχωρισμό των φιλάθλων.
Απαγορεύεται ρητά η μεταφορά και χρήση καπνογόνων φωτοβολίδων και κάθε είδους εκρηκτικών μηχανισμών.
Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από την καφετέρια/μπιστρό Μ square στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο και από τα μέλη του Δ.Σ κατόπιν συνεννόησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου