Σοβαρά επεισόδια στις Σιταποθήκες

 Παίχτες του Προφήτη Ηλία, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον διαιτητή Φουρναράκη
Αιμόφυρτος  στο Τζάνειο ο διαιτητής
Πολύ σοβαρά επεισόδια είχαμε στον αγώνα της Β΄ Κατηγορίας Πανιώνιου Κερατσινίου - Προφήτη Ηλία, με δράστες παίχτες και ανθρώπους του Προφήτη Ηλία.

 Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τήμ της ομάδας του Προφήτη Ηλία, επιτέθηκαν  χτύπησαν ανελέητα τον διαιτητή Σπύρο Φουρναράκη, τραυματίζοντας στο πρόσωπο.
Ο ρέφερι της αναμέτρησης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο, που του έγινα ράμματα ενώ έφερε  μώλωπες και θλαστικά τραύματα.
 Στο γήπεδο των Σιταποθηκών κατέφθασε η αστυνομία, ωστόσο οι υπαίτιοι είχαν προλάβει να φύγει.
 Γύρω στις 7.30 ο διαιτητής πήγε στο Α.Τ. για να κλείσει το Φ.Α. Μ και παράλληλα για να κάνει μήνυση για τους δράστες, τους οποίους έχει κατανομάσει και ήδη έχει κινηθεί η δίωξη τους.
 Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Προφ. Ηλία, ενώ στα  επεισόδια μετείχε κι ένα ακόμη άτομο κατά -πληροφορίες ο προπονητής.
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι έληξε με  νίκη 1-0 υπέρ του Πανιωνίου, χάρη σε γκολ που μπήκε στο 94΄.
 Να σημειώσουμε ότι στον Πειραιά δεν καταλάγιασε καν η .. σκόνη από τα  επεισόδια του  αγώνα της  προηγούμενης αγωνιστικής Καραβά - Προφήτη Ηλία, όπου και πάλι το Φ.Α είχε κλείσει στην αστυνομία του Πειραιά,  με την ομάδα του Προφήτη Ηλία να είναι και πάλι αυτή που έχει την ευθύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου