Ανανέωσαν Τσαγκάρης - Μαούνης στην Α.Ε. Περάματος

Οι ανανεώσεις ενόψει της νέας χρονιάς , στην Α.Ε. Περάματος άρχισαν με δύο από τα βασικότατα στελέχη της προηγούμενης χρονιάς  να  συμφωνούν με την διοίκηση του συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Μαούνης ήλθε σε συννενόηση με τα μέλη της
διοίκησης του συλλόγου και συμφώνησαν να συνεχίσουν την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά. Ο νεαρός μεσοαμυντικός , στυλοβάτης της μεσοαμυντικής λειτουργίας της ομάδας, επέλεξε συνειδητά να μείνει στον σύλλογο , απολαμβάνοντας το δέσιμο και την χημεία που υπάρχει στην Α.Ε.Περάματος, χαροποιώντας τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη.
Ακόμη  στην Α.Ε. παραμένει ο Αντώνης Τσαγκάρης γέννημα θρέμμα του συλλόγου και μετά απο μια χρονιά που έβγαλε στους αγωνιστικούς χώρους ένα μέρος μόνο των πλούσιων προσόντων του, δικαιώνοντας όλους αυτούς στην Α.Ε. που από την αρχή διαπίστωσαν τις ποδοσφαιρικές του δυνατότητες. Ο δυναμικός επιθετικός , μήλο της έριδος για πολλές ομάδες του Πειραιά, προτίμησε να μην ζητήσει να αλλάξει στέγη, καθώς οι φιλοδοξίες του στον Πειραιά , καλύπτονται πλήρως απο την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου