Δραματικό 3-2 η Σπάρτη και Γ΄ Εθνική

 Φοβερή ατμόσφαιρα από 8000 φιλάθλων στο Περιστέρι
Με ένα απίστευτο τρόπο, η Σπάρτη, κέρδισε στο περιστέρι την Κυπασρισσία με 3-2, και να  πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ΄ Εθινκή.
 Και λέμε με απίστευτο τρόπο, γιατί  μέχρι το 82΄ οι περίπου 8.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Περιστέρι έβλεπαν την ομάδα της Κυπαρισσίας να κερδίζει με 2-0, και να κρατά αυτή την άνοδο στην Γ  Εθνική, όμως στο ποδόσφαιρο μην πείς ποτέ

ΑΕ Σπάρτης κατάφεραν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή, να κερδίσουν με 3-2 τον ΑΟ Κυπαρισσίας στο γήπεδο του Περιστερίου και να πάρουν το εισιτήριο για την Γ' Εθνική από τα σχετικά μπαράζ.
Ο αγώνας στο κατάμεστο γήπεδο του Περιστερίου είχε δύο πρόσωπα. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες φάσεις και ένα εξαιρετικό δεύτερο, χρονικό διάστημα στο οποίο μπήκαν και τα πέντε τέρματα του μπαράζ.
Οι Μεσσήνιοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Θόδωρο Παναγόπουλο στο 51' ο οποίος εκμεταλεύθηκε αδράνεια στην αμυντική γραμμή της Σπάρτης.
Τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από ένα φάουλ που εκτελέσθηκε σωστά  ο Κόλλιας εκμεταλεύθηκε τις κόντρες και από κοντά έκανε το 2-0, αλλά εκεί που όλα έδειχναν πως η Κυπαρισσία θα ανέβει στην Γ' Εθνική, ήρθε η αντίδραση της Σπάρτης, η οποία καθοδηγούμενη από τον πολύπειρο  Ηλία Αναστασάκο έφεραν το ματς τούμπα.
Ο Αναστασάκος αρχικά μείωσε στο 59' , στο 83΄ο Χαλίλι βρηκε τον Ηλία Γκλέμη που  ισοφάρισε μέσα σε αποθεωση από τους 4.000 φιλάθλους, και στο  87' πάλι ο Αναστασάκος με κεφαλιά ψαράκι έπειτα από σέντρα του Σεμερτζίδη έγραψε το 3-2, δίνοντας την άνοδο στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, από τους φιλάθλους της Σπάρτης, ενώ αμέσως μετα αποβλήθηκε ο Κόπελας
 Από την Σπάρτη ξεχώρισαν οι Σεμερτζίδης, Σπηλιωτόπουλος, Κόπελας, Αναστασάκος, Τσούκλης, από την Κυπαρισία οι Παναγόπουλος, Ντιόπ, Ντουγέρογλου
Καλή η διαιτησία του Γιάχουπου στο 62'΄ απέβαλε τον προπονητή της Κυπαρισσίας τον Μαντζούνη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ντουγέρογλου, Καρατζούλιας, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος Θ, Παπαγεωργίου Χρ. (60' Θεοδωρακόπουλος), Κόλλιας (71' Γεωργιόπουλος)
Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ: Γαρόζης, Κόπελας, Σπηλιωτόπουλος, Πανάκης, Πρασσάς (58' Γκολεμάς), Χοτζάϊ, Γεωργακόπουλος (3' Κορώνης, 83' Πολυκρέτης), Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Αναστασάκος, Χαλίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου