Μεγαλεία για την Κύπρο - στο AVARIS η προετοιμασία

Στις  δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε το να κάνει μιά ερασιτεχνική ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο καλύτερο Ελληνικό Αθλητικό κέντρο είναι κάτι το ασύλληπτο.
 όμως κάτι τέτοιο συμβαίνει με την Κύπρο Κορυδαλλού που τον Αύγουστο θα μεταβεί στο Καρπενήσι και το 
 Είναι το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζονται οι μισές
Ελληνικές ομάδες της Α΄ Εθνικής ( Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Γιάννινα κλπ.).
 Ένα κέντρο φοβερό  σε ποιότητα και ανέσεις, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού αναφέρει τα εξής:
"Στα πλαίσια της σωστής και προγραμματισμένης λειτουργίας της ομάδας μας όπως τα δυο τελευταία χρόνια αποφασίστηκε μετά από συνεννόηση τεχνικού τιμ και διοίκησης , το πρόγραμμα προετοιμασίας για την ανδρική μας ομάδα, το οποίο θα χωρίζετε φέτος σε δυο φάσεις. 
-Πρώτη προπόνηση μαζί και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στης 03-08-2015 στο ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στο οποίο θαγίνει και η πρώτη φάση της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις σε συνδυασμό και με γυμναστήριο .
Για την δεύτερη και πιο σημαντική φάση της προετοιμασίας , μετά και από αυτοψία που έκανε κλιμάκιο της ομάδας μας στο σύντομο ταξίδι στο Καρπενήσι επιλέχτηκε το προπονητικό κέντρο AVARIS το όποιο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια ποιοτική και επαγγελματική προετοιμασία των παιχτών μας , μια και το ίδιο κέντρο το χρησιμοποιούν πολλές μεγάλες ομάδες ΠΑΕ για την προετοιμασία τους .
-Η αποχώρηση της ομάδας μας θα γίνει στης 17-08-2015 από το ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για Καρπενήσι.
Η καθημερινές προπονήσεις θα γίνουν στο ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου του ξενοδοχείου πέντε αστέρων AVARIS το οποίο θα φιλοξενήσει την ομάδα μας για όλο το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.
Στο Καρπενήσι η ομάδα θα δώσει και κάποια προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια με διάφορες μεγάλες ομάδες , όπως με την ομάδα Κ20 του ΑΠΟΕΛ ΚΥΠΡΟΥ που θα είναι για προετοιμασία στην περιοχή , εκείνη την εποχή.
Το τεχνικό μας τιμ με επικεφαλείς τους ΝΙΚΟ ΚΟΥΣΤΑ, ΤΑΣΟ ΑΝΔΡΙΩΤΗ , και ΘΩΜΑ ΜΑΚΡΗ εξετάζουν της τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας ώστε να μπορεί η ομάδα να είναι έτοιμη στης νέες προκλήσεις της νέας σεζόν.
Το ρόστερ της ομάδας θεωρείτε ολοκληρωμένο με της ελάχιστες
και καλές μεταγραφές που θα ανακοινωθούν εν καιρό , εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.
Από το ΔΣ ευχόμαστε τα καλύτερα με υγεία πρώτα από όλα και δηλώνουμε παρών σε κάθε ανάγκη της ομάδας μας. "
Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ - Η. ΣΙΜΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου