Ο χαμός στην Κόρινθο με Κούγια

Συνελήφθη αλλά .. αφέθηκε ελεύθερος ο κ. Κούγιας
Για αντίσταση κατά της αρχής, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου, ο Αλέξης Κούγιας το απόγευμα λίγο πρίν την λήξη τουη αγώνα Παναχαική - ΑΕΚ.
 Ωστόσο το επεισόδιο θεωρείται λήξαν αφού αργά το βράδυ στο Α.Τ. Κορίνθου δόθηκαν  αμοιβαίες εξηγήσεις και αποχώρησε ο κ. Κούγιας.

"Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, Αλέξης Κούγιας, και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, διαμαρτυρήθηκαν προς τους διαιτητές, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τους αποδοκιμάζουν. Σε έξαλλη κατάσταση, ο Αλέξης Κούγιας είχε αρχικά έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με αστυνομικό, με τον οποίο εν συνεχεία πιάστηκε στα χέρια, για να κατέβει από την κερκίδα, με σκισμένη μπλούζα.
Η ένταση προκάλεσε αναστάτωση στην εξέδρα και προσωρινή διακοπή του ματς. Οπαδοί της ΑΕΚ έρριψαν αντικείμενα και επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της συνοδείας του Αλέξη Κούγια, και το επεισόδιο πήρε διαστάσεις.
Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, που επιχείρησε αρχικά να απωθήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ και στη συνέχεια έγινε χρήση χημικών. Η ένταση εκτονώθηκε έπειτα και το παιχνίδι, που είχε προσωρινά διακοπεί από τον διαιτητή, συνεχίστηκε και

ολοκληρώθηκε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου