Αλλαλούμ, τρόμος και γενική αναδίπλωση σε ΕΟΚ - ΔΝΤ

Αλαλούμ και τρόμος επικρατεί σε όλη την Ευρώπη, που σε καμιά των περιπτώσεων δεν περίμεναν από τον Τσίπρα, να δώσει τον λόγο στον ελληνικό λαό.
Τα μπινελίκια από Μέρκελ και λοιπούς εταίρους της, παρέα με το ΔΝΤ, δίνουν και παίρνουν, αφού αν ο λαός ψηφίσει όχι (που είναι το
πιθανότερο σενάριο), άρα η Ελλάδα βγει εκτός ευρωζώνης και ευρώ, θα υπάρξει ντόμινο πτωχεύσεων και από άλλες χώρες της Ευρώπης.
Σε μηχανισμό στήριξης, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι τέλος του χρόνου θα μπει η Γαλλία, ενώ ακολουθούν Ιταλία και Ισπανία.
Κωλοτούμπα θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτή την εβδομάδα οι θεσμοί
Θα αλλάξουν τα πάντα για να επέλθει συμφωνία ή θα παραμείνουν στις θέσεις τους;
Θα χαϊδέψουν τα αυτιά των Ελλήνων ή θα πουν «να πάμε να πνιγούμε»;
Ντόμινο ανακοινώσεων ετοιμάζουν οι Πρεσβείες
«Ζημιά» θα προσπαθήσουν να κάνουν στον τουρισμό μας, βγάζοντας ανακοινώσεις για ενδεχόμενες αναταραχές στην Ελλάδα, τρομοκρατώντας τους τουρίστες, για να αποφύγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. «Χτύπημα» λοιπόν κάτω από τη ζώνη, για να μας κάνουν «ζημιά».
Ο Τσίπρας έπιασε στον ύπνο τους θεσμούς
Παρασκευή ξημερώματα και μετά από μια κουραστική εβδομάδα στο Eurogroup, οι πάντες χαλάρωσαν, αλλά ο Αλέξης τους την… κάρφωσε.
Άλαλοι έμειναν οι πάντες ανά την Υφήλιο, τα διεθνή ΜΜΕ πάγωσαν, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις τους, κανένας δεν περίμενε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου