Απόλυτα πετυχημένη η Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Πειραιά χθές Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015.
 Μέσα σε πολύ καλό κλίμα δόθηκαν  εξηγήσεις για τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό - παρουσιάσθηκε το έργο της Ένωσης στην σεζόνπου έκλεισε, ενώ ακολούθησαν ανταλλαγή απόψεων, προτάσεις από τα σωματεία:  
Δόξα Πειραιά (μίλησε ο κ. Πικραμένος), Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας(ο κ. Πτερνέας), Α.Ε. Περάματος( μίλησε ο κ. Ιατρού), Α.Ε. Νίκαια (ο κ Σπήλιος), Φαληρικός( ο κ. Ντουρακόπουλος), Α.Ε. Χατζηκυριακείου ( ο κ. Μουσελής).
 Φυσικά κυρίαρχο σημείο των συζητήσεων ήταν οι  θετικές εξελίξεις σε θέματα ΕΠΟ, όπως το ότι δεν πέρασαν οι προτάσεις για τις τροποποιήσεις των δελτίων, οι θετικές τροποποιήσεις στα άρθρα που αφορούν τις συγχωνεύσεις κι έτσι  ανακουφίζονται σωματεία όπως  ο Εθνικός, Α.Ε. Ολυμπιάδα Μ. Αετός, αλλά κι άλλες ομάδες.
  Οι επίσης θετικές τροποποιήσεις του ΚΑΠ (χρησιμοποίηση Αλλοδαπών κλπ)
 
*Χαιρετισμό στο άνοιγμα της Γ.Σ.  απεύθυναν οι κ.κ. Πολυκανδριώτης Ι.( Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού), ο Χρ. Σδρένιας( Δημ. Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά& πρόεδρος του Ατρόμητου), ο Ανδρέας Στρατής( νεοεκλεγείς  αναπληρωτής πρόεδρος της Διοίκησης του ΣΕΦ),  ο Χρήστος Στούκας( πρώην Ταμίας &μέλος της ΕΠΣΠ), Χρήστος Μπουλές( πρώην μέλος της Ε.Π.Σ.Π) η κα Ίριδα Νίκου – Μωυσιάδη (νεοκλεγείσα  αναπληρώτρια Γραμματέας τομέα Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων), ο κ.  Νίκος Σιδηρόπουλος( πρόεδρος της Ε.Σ. Π.Π.Πειραιά& πρώην μέλος της Ε.Π.Σ.Π.)
 
Από τα  80 σωματεία που είχαν δικαίωμα  ψήφου, απέστειλαν πληρεξούσια τα 75 σωματεία, ενώ παραβρέθησαν στην Γ.Σ. , 67 σωματεία με  δικαίωμα ψήφου τα 64 από αυτά.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα σωματεία που παραβρέθηκαν ήταν το νεοσύστατο σωματείο Α.Σ.Χ. Ποσειδών,αλλά και ο Α.Σ. Νέου Φαλήρου που  έχει επαναδραστηριοποιηθεί και θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
 
 Εγκρίθηκαν παμψηφεί ο Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός ο Προυπολογισμός για το 2016, ενώ επίσης ψηφίσθηκαν  η  εισδοχή ως νέου μέλους της Ε.Π.Σ.Π. του σωματείου Α.Σ. Χ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ-και διαγράφησαν από τα μητρώα της Ε.Π.Σ.Π. τα σωματεία Α.Ο.Α. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  και  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.
 
 Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε κλήρωση, όπου τα σωματεία Ειρήνη 2005, Ολυμπιακός Περάματος, Α.Ε.Χατζηκυριακείου, κέρδισαν από ένα tablet, ενώ αμέσως μετά  υπήρχε πλούσιος μπουφές με εδέσματα  και ποτά για τους  εκπρόσωπους  των σωματείων, και τους καλεσμένους.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου