Πάταγο με Χιώτη ο Γιαλιάς

Μιά από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στον χώρο της β΄ Εθνικής ολοκλήρωσε πρίν από λίγο ο Πανελευσινιακός.
 Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των σταχυοφόρων ο Χρήστος Γιαλιάς έβαλε το χέρι  βαθιά την τσέπη του προκειμένου να πείσει  τον  πασίγνωστο πορτιέρο Διονύση Χιώτη να υπογράψει
στον Πανελευσινιακό - μιά συμφωνία που κατά πληροφορίες άγγιξε το "κατοστάρικο"
 Μιά μεταγραφή που ασφαλώς κάνει πάταγο στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
 Αρκεί να σημειώσουμε ότι ο πρώην  τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, στην σεζόν που πέρασε υπερασπίσθηκε την εστία της Κυπριακής ομάδας στο Τσάμπιονγκ Λινγκ κόντρα στην Μπαρτσελώνα, τον Άγιαξ και τη Παρί . 
 Ότι και να πεί κανείς για τον Χιώτη είναι λίγο,όμως ας σημειώσουμε δύο λόγια για την τεράστια καριέρα του.
 Ο 38χρονος σήμερα Χιώτης ξεκίνησε την καριέρα του σε μια ομάδα της περιοχής όπου μεγάλωσε, τη Δάφνη Δαφνίου Χαϊδαρίου. Σε ηλικία μόλις 14 ετών αγωνιζόταν στην ανδρική ομάδα της Δάφνης μέχρι την ηλικία των 16 ετών. Εκεί τον είδε και τον ξεχώρισε ο τότε προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΚ, ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος και εισηγήθηκε τη μεταγραφή του στους "κιτρινόμαυρους".
 Στην ΑΕΚ αγωνίσθηκε από το 1994 έως και το 2007, στην συνέχεια  έπαιξε στον Εθνικό Πειραιά, την Προοδευτική, την Κέρκυρα, και το 2008 βρέθηκε στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο  γνώρισε  τεράστιες επιτυχίες, 5 φορές πρωταθλητής, 3 Κυπελλούχος, ενώ την περίοδο 2010-20121 ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους 8 του Τσάμπιονγκ- λίνγκ αποκλείοντας Πόρτο Ζενίτ, Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου