Σε καλό δρόμο οι επαφές στον Ατρόμητο Πειραιά

Θετικές είναι οι εξελίξεις στον Ατρόμητο Πειραιά σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, καθώς υπάρχουν κινήσεις για την  εκλογή μιάς ισχυρής διοίκησης. 
 Συγκεκριμένα στα Καμίνια υπάρχει προσέγγιση ανθρώπων που ήταν κοντά στην ομάδα κι εκτιμάται ότι θα βρεθούν και πάλι στις επάλξεις.

Ο Χρήστος Σδρένιας πιστεύεται ότι και φέτος θα μπορέσει να παρουσιάσει μιά αξιόλογη ομάδα, άλλωστε το σύνολο των παιχτών που αποτελούσαν το περσινό ρόστερ πιστεύεται ότι θα  ανανεώσουν την συνεργασία τους.
 Ποδοσφαιριστές όπως οι Παναγιωτόπουλος, Σουλελές, Αργυριου, Μαντζώρος, Τερζής, Σάμιος, Στρατής, Καψαλόποδας, Γιαννουλάκης,Γεωργιάδης, κι ακόμη οι Παπαδόπουλος, Καρνέσης, Δανασής, Γαβαλάς, Ράπτης, Κατσαβριάς κλπ αποτελούσαν ένα από τα καλύτερα  περσινά ρόστερ στην Γ΄ Εθνική.
 Μοναδικός που έχει αποχωρήσει είναι ο νεαρός Τούρλος,ενώ υπάρχουν  επαφές και με 2-3 καλούς ποδοσφαιριστές στην περίπτωση που υπάρξει κάποια διαρροή.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι επαφές έχουν γίνει και για τον τεχνικό του Ατρόμητου στην νέα περιοδο μάλιστα οι φήμες μιλούν για γνωστό τεχνικό ΄που έχει δουλέψει και πάλι στα Καμίνια με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου