Επιστροφή Νάννου στην Κύπρο

Και νέα μεταγραφή για την  Κύπρο Κορυδαλλού που είπαμε κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.
 Μιά μεταγραφή που ουσιαστικά είναι  η επιστροφή ενός σπουδαίου παίχτη, ο οποίος στην σεζόν  2013-2014 ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της Κύπρου, της ανόδου στην Β΄ Κατηγορία.

 Ο λόγος για τον 38χρονο Τάσο Νάννο (στην φωτό μαζί με τον γεν. αρχηγό κ. Ηλία Σιμάκου)ο οποίος τότε είχε βοηθήσει όσο κανένας άλλος μετα 27 γκολ που σημείωσε  Ο Νάνος πέρυσι αγωνίσθηκε στην Αθήνα με τα χρώματα του Γ.Σ. Καισαριανής σημειώνοντας 15 τέρματα
Ο γερόλυκος λοιπόν επέστρεψε στην Κύπρο κι ασφαλώς η προσθήκη του είναι ιδιαίτερα σημαντική  για τον τεχνικό της ομάδας τον Νίκο Κούστα.
Η μακρόχρονη πορεία του γίγαντα Νάνου μεγάλη , αλλά καθόλου τυχαία μιας και έχει συνδεθεί με αμέτρητες ανόδους και τρόπαια στα σωματεία που αγωνίστηκε.
Προσφέροντας απλόχερα τις υπηρεσίες του σε διάφορες θέσεις που του ζητήθηκε, λόγω της εμπειρίας του, πάντα τα κατάφερε με επιτυχία , άλλοτε σαν βράχος της άμυνας και άλλοτε σαν σκόρερ.

Το όνομα του φιγουράρει μονίμως ως πρώτου σκόρερ , είμαστε σίγουροι πώς θα συμβάλει και πάλι τα δέοντα ώστε η ομάδα  , που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο σε καμία άλλη ,να πρωταγωνιστήσει στην Α’ Πειραιά .
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου