Ιωνικός:" Έγινε η αρχή"

Πραγματοποιήθηκε πρίν λίγο η πρώτη προπόνηση του Ιωνικού για την νέα περίοδο στο γήπεδο της Νεάπολης παρουσία αρκετών φίλων της Νικαιώτικης ομάδας.
Το παρόν στην "πρώτη' έδωσαν οι ποδοσφαιριστές, Τσακίρης, Παντελίδης, Μιχαλακάκος, Διάκος, Γαβαλάς, Σφυρογιαννάκης, οι Σβόλης, Μανωλικίδης κλπ από την ομάδα Νέων, όπως και
περίπου  8 υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές.
 Στο γήπεδο της Νεάπολης ήταν ακόμη ο Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος είχε συζητήσεις με τον Στέλιο Παλαιοχωρίτη, τον Φώτη Σιακάρα εξετάζοντας το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας.
 Από το υπάρχον ρόστερ έλειπε ο Γιώργος Κρητικός που αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Αγκόλι, ενώ παράλληλα αναμένονται απαντήσεις στις προτάσεις ανανεώσεις που έχουν γίνει στον Βαγγέλη Γιακούμπι και τον Γιώργο Ντούλια.
 Το ρεζουμέ της σημερινής 'πρώτης" ασφαλώς είναι η παρουσία του μέχρι πρότεινος προέδρου της διοικούσας Επιτροπής, Φώτη Σιακάρα, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι προτίθεται να βοηθήσει ενεργά την ομάδα.
 Άλλωστε σε  πρώτη φάση ο ίδιος κατέβαλε το παράβολο συμμετοχής του Ιωνικού για το πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής.
 Στην Νεάπολη ήταν εκεί οι κ.κ. Τσεφαλάς, Τζανακάκης από τις Ακαδημίες του Ιωνικού.
Να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό τον τεχνικό Λευτέρη Βασιλειάδη θα πλαισιώσει ο γυμναστής Στέφανος Κουμερτάς, ενώ  στην σημερινή προπόνηση βοήθησε και ο γυμναστής των Ακαδημιών ο Θανάσης Πλούμπης.
 Να σημειωθεί επίσης η καταπληκτική κατάσταση του χλοοτάπητα την οποία αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης.
Ασφαλώς η προσπάθεια που επιχειρούν οι Rangers μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο υπάρχει διάθεση, και προπάντων πάθος για τον Ιωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου