Πάταγο με Συμεωνίδη ο Αστέρας Κερατσινίου

Μιά από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του φετινού μεταγραφικού παζαριού στον Πειραιά υλοποίησε χθές ο Αστέρας Κερατσινίου που αναμένεται να είναι  πρωταγωνιστής στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
 Συγκεκριμένα με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και του τεχνικού Κώστα Βάρσου στον Αστέρα υπέγραψε ο 37χρονος μεσοεπιθετικός Αβράαμ Συμεωνίδης.

Ότι και  να πεί κανείς για τον 37χρονο πασίγνωστο ποδοσφαιριστή είναι λίγο, απλά να σημειώσουμε ότι έχει ένα σπουδαίο παλμαρέ σε επαγγελματικές όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κοζάνη, Παναιτωλικός, Παναχαική, Ηλιούπολη, Ποσειδών Ν. Πόρων, Αιγάλεω, Άγιος Δημήτριος κλπ.
Ο  Συμεωνίδης πέρυσι οδήγησε τον Αττικό στην άνοδο στην Α΄ Αθήνας, ωστόσο η αποχώρηση του ήταν αναγκαστική λόγω των ορίων ηλικίας που υπάρχουν στην Αθήνα.
 Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν 14η φετινή μεταγραφή του Αστέρα Κερατσινίου που έχει ενισχυθεί με τον μέσο Στάθη Σταμπολίδη( από Αττικό),ο επιθετικός Μάνθος Πετράκης( από Αστέρα Νικαίας),τους γκολκήπερ Κυριάκο Ψαρόπουλο( από Δραπετσώνα), Γιάννη Στεφανή ( από Θύελλα Κορυδαλλού), Σπύρο Καπλάνη ( Δάφνη Ταμπουρίων), τον αμυντικό Σπύρο Παναγάκο ( από την Ελλάς Ποντίων), ο αμυντικός Βαγγέλης Λαμπίντι (από την Αρμενική), ο αμυντικός Γιώργος Μπάκας( Α.Ο.Πειραιάς) ο μέσος Κώστας Καραμανώλης(Α.Ο.Πειραιάς,), Άγγελος Πετράκης( Θύελλα Κορυδαλλού), ο μέσος Σπύρος Μεταλινός( από Α.Ο.Πειραιά), ο μέσος Βασίλης Ψαρόπουλος( από Ασκληπιό Ειδαύρου), ο αμυντικός  Κυριάκος Δεσύλλας ( Αστέρας Νικαίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου