Κρατάει στην Νίκαια τον Κυριακίδη ο κόσμος του Ιωνικού

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ηλία Κυριακίδη βρίσκονται οι άνθρωποι του Ιωνικού,μιά κίνηση ιδιαίτερα συμβολική, αφού ουσιαστικά η παρουσία του  πολύπειρου μεσοαμυντικού συμβολίζει το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον του ιστορικού Νικαιώτικου συλλόγου.
 Όπως γράψαμε και χθές ο Κυριακίδης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης
στην πρώτη του Ιωνικού, έχοντας επαφές με τους κ.κ. Φώτη Σιακάρα, Στέλιο Παλαιοχωρίτη, κι όλα δείχνουν ότι το  σημαντικό ντηλ θα ολοκληρωθεί, αφού φαίνεται ξεκάθαρη  η επιθυμία και του ιδίου του Κυριακίδη να μείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε- κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσαν και οι  με ανακοίνωση τους οι Rangers που αναφέρουν:
"Η Διοικούσα Επιτροπή των Rangers θέλει να κάνει γνωστό - προς πάσα κατεύθυνση - πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε η σημαία του Ιωνικού να συνεχίσει να βρίσκεται υψωμένη στην νέα δύσκολη χρονιά που έρχεται. Ο Ιωνικός θα παραμείνει δυνατός και ενισχυμένος. "
 Εν τω μεταξύ  σε καλό δρόμο βρίσκοπνται οι συζτητήσεις των ανθρώπων του Ιωνικού με δύο  γνωστούς επειχειρηματίες που δείχνουν να είναι ικανοί να βοηθήσουν δυναμικά και κυρίως οικονομικά τον Ιωνικό.
 Για το θέμα θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου