Ανανέωσαν Πέρρος - Σαμλίδης στην Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Πέρρο και τον Ηρακλή Σαμλίδη ανακοίνωσε η διοίκηση της Α.Ε.Μ. Αετού /Ολυμπιάδας, που πλέον ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να "στήσει "την ομάδα που ελπίζεται ότι θα μπορέσει να
πρωταγωνιστήσει στην νέα σεζόν.
 Ο Πέρρος έτσι θα  μείνει για 3η συνεχόμενη σεζόν στους Αμφιαλιώτες κι αναμφίβολα η παρουσία του αναμένεται να είναι σημαντική στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
 Ο Σαμλίδης που ήρθε τον Γενάρη σίγουρα θα αποτελέσει μιά από τις βασικές επιλογές στην αμυντική γραμμή της ομάδας που θα προπονεί και φέτος ο Δ. Βουτσινάς.
 Οι ανανεώσεις των Πέρρου- Σαμλίδη είναι συνέχεια των ανανεώσεων με τους Μελαμπιανάκη,Ερρίκου,  Γεωργόπουλου, Σισαμόπουλου, αλλά και της απόκτησης του νεαρού ταλαντούχου Μεγαλοοικονόμου.

 Στο τήμ ο Αθανασόπουλος

 Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι στο τεχνικό τήμ της Α.Ε.Μ. Αετού/Ολυμπιάδας προστέθηκε ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος ως προπονητής των τερματοφυλάκων.
 Ο Αθανασόπουλος θεωρείται από τους καλούς προπονητές τερματοφυλάκων στον Πειραιά και στην σεζόν που πέρασε συνεργάσθηκε με τον Ίκαρο Καλλιθέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου