Δώστου Πάολα και... πάρτου την ... ψυχή!!

 Εφοπλιστής κατάγγειλε τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας για χρηματισμό!!
Στο στόχαστρο των εισαγγελέων για την καταπολέμηση της διαφθοράς έχει μπει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, στα χέρια τους οι αρμόδιοι εισαγγελείς έχουν επώνυμη καταγγελία εις βάρος του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης φέρεται να έχει χρηματιστεί από εφοπλιστές, στην προσπάθεια των τελευταίων να διατηρήσουν στον... πάγο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Στόχος τους, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κατατεθεί στους εισαγγελείς για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ισχυρά μέλη του εφοπλιστικού λόμπι επιχείρησαν να χρηματίσουν τον κ. Βαρβιτσιώτη προκειμένου να μην προβεί σε καμία ενέργεια εις βάρος των συμφερόντων τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί η προνομιακή μεταχείρισή τους στον τομέα της φορολογίας.
Εύκολο γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του σκανδάλου που θα προκύψει αν από τις καταγγελίες εις βάρος του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, προκύψει αποδοχή από μέρους του κ. Βαρβιτσιώτη των... δώρων που του προσέφεραν μέλη του εφοπλιστικού λόμπι.

ΕΔΩ .. ΠΑΟΛΑ
Να θυμίσουμε βέβαια ότι ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν αυτός που δήλωνε στα media ότι «όποιος δεν έχει λεφτά για το χαράτσι να πουλήσει το σπίτι του για να πληρώσει τους φόρους τους»
Και με τόση ανθρωπιά μέσα του δεν άντεξε τότε  και είπε να βγει ο άνθρωπος έξω να ξεσκάσει από το δράμα που ζούσε και να πιει ένα ποτό στην Πάολα να ξεχαστεί… και εσείς οι απάνθρωποι πέσατε αμέσως να τον φάτε σαν δε ντρέπεστε…

ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ  ΈΡΓΑ ΤΟΥ.. ΜΙΛΤΟΥ
Είναι αλήθεια ότι μιλούν τα... έργα και οι ημέρες του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ως υπουργού Ναυτιλίας.
Ο «ευεργέτης των εφοπλιστών», όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς βουλευτές της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι μόνο δεν προσπάθησε κατά τη διάρκεια της θητείας του να βάλει τέλος στο σκανδαλώδες «όργιο» των φοροαπαλλαγών τους, αλλά φρόντισε να περάσει και έναν νόμο που έμεινε στην ιστορία ως η «τροπολογία της ντροπής».
Πιστός στο δόγμα της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου «νόμος είναι το συμφέρον των πολλών και η ευημερία των λίγων»κατάργησε την υποχρεωτική εισφορά αλληλεγγύης των εφοπλιστών και την έκανε... εθελοντική!
Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πλήρωναν είχαν - δεν είχαν, διαφορετικά οδηγούνταν στο αυτόφωρο, ακόμα και για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ και οι εφοπλιστές, αυτοί που υποτίθεται ότι κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία, έχοντας πια τα περισσότερα πλοία τους υπό ξένες σημαίες και τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό, δέχονταν τις φοροελαφρύνσεις και τις προκλητικές κυβερνητικές παρεμβάσεις, δίχως ίχνος ντροπής.
Ο ίδιος άνθρωπος, μόλις λίγα 24ωρα πριν το δημοψήφισμα, έγινε ο περίγελος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν στην προσπάθειά του να κινδυνολογήσει υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι δεν μπορούσε να «κατεβάσει» με την πιστωτική κάρτα του εφαρμογές για το Iphone του!


 Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου