Στις 2 και 7 Σεπτέμβρη οι κληρώσεις στον Πειραιά

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ενημερώνει ότι η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου περιόδου 2015-2016 (1η &2η φάση) και ο Διαχωρισμός των ομίλων της Α΄  & Β΄ Κατηγορίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής
Κατηγορίας  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο μπορούν να  γίνουν   ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι και την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Ενημερώνονται οι  ειδικά οι Προπονητές UEFA C΄ και οι κάτοχοι Πιστοποιητικών UEFA Β΄ , UEFA C΄ που  ενδεχομένως να εργασθούν σε σωματεία μας, ότι θα πρέπει να απευθυνθούν είτε στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ , είτε στον σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά, αναφορικά με την  απαραίτητη έκδοση της ταυτότητας προπονητού ΕΠΟ –UEFA (τριετίας μέχρι τον Δεκέμβριο 2018) την οποία θα πρέπει να εφοδιασθούν.
√Το Σαββάτο 29/8 η έναρξη της Σχολής UEFA A΄( 1η φάση)
 Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι το Σαββάτο 29 Αυγούστου και ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο ΜΙΣΤΡΑΛ στην Καστέλλα είναι προγραμματισμένη η έναρξη της Σχολής Προπονητών UEFA A΄ (πρώτη φάση) στην οποία πρέπει να παραβρίσκονται οι υποψήφιοι προπονητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

√Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
 Η  Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει την λειτουργία Νέας Σχολής Διαιτησίας υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά αλλά και την Ένωση  Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.
Οι αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων διαιτητών θα γίνονται δεκτές στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ (τηλ. 210-4823333) μέχρι και τις 6/10/2015.
Υπεύθυνος της Σχολής Διαιτησίας είναι ο κ. Σπύρος Βούλγαρης( τηλ. 6973-410276)
Τα μαθήματα της Σχολής  είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν  την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου