Τον Αλειφραγκή πήρε ο Ερμής Κορυδαλλού

Στα πλαίσια του μεταγραφικού σχεδιασμού που έχει ορίσει η διοίκηση  του Ερμή Κορυδαλλού για την νέα χρονιά , μία ακόμα μεταγραφή προστίθεται στο υπάρχον δυναμικό των ποδοσφαιριστών, καθώς αποκτήθηκε ο 20χρονος Αλειφραγκής Σπύρος. 

Ο Σπύρος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών καθώς είχε επιλεχθεί για τις ομάδες Κ16-Κ17, ήταν αρχηγός στην Μικτή Κυκλάδων και είχε επιλεγεί για την ομάδα της Περιφέρειας Κυκλάδων αλλά και επιλογή για προεθνική. Την περσινή χρονιά ήταν στην ομάδα της Ελλάς Ποντίων και στο 2ο γύρο ενίσχυσε καταλυτικά με την παρουσία του την Αρμενική. 

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει παρουσία τα τελευταία χρόνια σε αντρικά πρωταθλήματα , πράγμα που κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του Πειραιά αλλά και της Αθήνας. Εμείς τον καλώς ορίζουμε και του ευχόμαστε μια καλή δημιουργική χρονιά με υγεία . 

Μετά την υπογραφή ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε την παρακάτω δήλωση :
αρόλο που είχα καλές προτάσεις από ομάδες όχι μόνο του Πειραιά αλλά και της Αθήνας επέλεξα τον Ερμή κυρίως διότι είναι μία από της ιστορικότερες ομάδες, άριστα οργανωμένη  αλλά και επειδή ένιωσα άμεσα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Διοίκησης προς το πρόσωπό μου αλλά και τις διαθέσεις τους να δημιουργήσουν μία νεανική αλλά ταυτόχρονα και δυνατή ομάδα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο προσεχή πρωτάθλημα . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν αλλά ιδιαίτερα το πρόεδρο κ. Πρέκα Κωνσταντίνο έναν κύριο με Κ του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο ."
Τις επόμενες ημέρες όταν και θα ολοκληρωθούν και τα τυπικά θα ανακοινωθούν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα μας 

O Ερμής ευχαριστεί Σδρένια

 Η διοίκηση του Ερμή Ο.Φ. Κορυδαλλού θέλει να ευχαριστήσει τον διοικητικό ηγέτη του Ατρόμητου Πειραιά  κ. Σδρένια Χρήστο, για την διαχρονική πολύτιμη βοήθεια του προς το σωματείο μας, αποδεικνύοντας παραμένει ένας σημαντικά πολύτιμος φίλος.

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου