Σειρά ανανεώσεων στον Περαμαικό

Συνεχίζονται οι κινήσεις στον Περαμαικό, που στοχεύουν στην δημιουργία μιας ομάδας ικανή να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα,αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου  αναφέρει τα εξής:
"Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Περαμαϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μαυράκη, Χάρη Δεμερτζή, Γιώργο Φλέγγα και Άγγελο Μειμάρογλου. 

Βασικά στελέχη και οι τέσσερις πέρσι, θα αποτελέσουν και φέτος πολύτιμα γρανάζια στην «πράσινη μηχανή» και στα χέρια του προπονητή Αργύρη Μαγιάτη, παρά τις προτάσεις που δέχτηκαν από αρκετούς συλλόγους που τους ήθελαν στο δυναμικό τους. Επίσης, στην ομάδα παραμένει και ο Αλέξανδρος Διακάκης, του οποίου ανανεώθηκε ο δανεισμός από τον Εθνικό. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 17.30 στο γήπεδο Περάματος και μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι μετεγγραφικές κινήσεις.
 Ο Περαμαϊκός κινείται αθόρυβα και μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό οι παίκτες που θα αποκτηθούν να τον ενισχύσουν ουσιαστικά. Χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός Μάκης Αλεξίου δήλωσε: «Να είναι βέβαιος ο κόσμος του Περαμαϊκού ότι η ομάδα μας θα είναι άκρως ανταγωνιστική. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε το έργο των προηγούμενων διοικήσεων που μάτωσαν για να έχουν την ομάδα ψηλά, τόσο στις Εθνικές Κατηγορίες, όσο και στον Πειραιά και υποσχόμαστε ότι όσο είμαστε εδώ ο Περαμαϊκός δεν πρόκειται να σβήσει! Και όσο για αυτούς που σπεύδουν να διαδώσουν ότι η ομάδα μας είναι υπό διάλυση τους λέμε να μην προτρέχουν. Όσο υπάρχει Περαμαϊκός κάποιοι θα είναι πάντοτε στην σκιά του…»
*Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαικός ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Εθνικού κ. Αγγελόπουλο για την ανανέωση του δανεισμού του αθλητή Διακάκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου