Πάταγο με Τουρνά η Προοδευτική

Πάταγο με την απόκτηση του Νικήτα Τουρνά κάνει η Προοδευτική που βάζει στην μηχανή της ένα κορυφαίο ποδοσφαιριστή, ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά.
 Ότι και να πεί κανείς για τον σπουδαίο μεσοεπιθετικό είναι λίγο, απλά να σημειώσουμε ότι ήταν ο φυσικός ηγέτης του Κερατσινίου στην περισινή σεζόν, όπου οι ροσσονέρι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον Πειραιά.

 Ο 32χρονος άσσος, από το Κερατσίνι είχε ξεκινήσει την σπουδαία καριέρα του, για να μεταγραφεί στο Χαιδάρι στην Β΄ Εθνική.
Ο Τουρνάς πρίν καλά- καλά παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό σε φιλικό με τον Μανδραικό, όμως δεν το έβαλε κάτω, γρήγορα επανήλθε ξεχώρισε,πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω στην Α΄ Εθνική, ακολούθησε ο Εθνικός στην Β΄ Εθνική, κι άλλες ομάδες η Αγ. Παρασκευή, ο Ασπρόπυργος, ο  Μανδραικός,  ξανά το  Αιγάλεω.
 Mετράει πάνω από 160 συμμετοχές στα πρωταθλήματα Α΄ ´ô Εθνικής και περίπου 30 τέρματα, κι ακόμη 45 συμμετοχές στην Δ΄ Εθνική και 16 τέρματα.
 Κατά πολλούς πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή που γίνεται φέτος στον Πειραιά, αφού η Προοδευτική καταφέρνει να κάνει δικό της τον Τουρνά, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας που πέρυσι κοντραρίσθηκε για τον τίτλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου