Αίσθηση με Ταμπουράκη ο Περαμαικός

  Ο Περαμαϊκός ταράζει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι του Πειραιά με την απόκτηση του Δημήτρη Ταμπουράκη! Ο 29χρονος πολύπειρος επιθετικός με θητεία μεταξύ άλλων σε Φωστήρα, Προοδευτική, Εθνικό και Δόξα Βύρωνα
(πέρυσι στον Αστέρα Δερβενίου) ντύθηκε στα "πράσινα" και θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας τη νέα περίοδο. Στον Περαμαϊκό θα βρει τον επιστήθιο φίλο και συμπαίκτη του στις ακαδημίες της Χαλκηδόνας αλλά κι στον Άτταλο, Μάρκο Θεολόγου, κάτι που επηρέασε καταλυτικά την απόφαση του. 

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μάκης Αλεξίου δήλωσε χαρακτηριστικά: "Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Περαμαϊκού έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. 
Ο Δημήτρης διάλεξε τον Περαμαϊκό παρότι ήταν το μήλον της έριδος και είχε καλύτερες προτάσεις κι αυτό κάτι σημαίνει. Είναι το δώρο της διοίκησης μας στον κόσμο της ομάδας μας που τον περιμένουμε σύσσωμο και συσπειρωμένο δίπλα μας. Ο Περαμαϊκός φτιάχνει μια ομάδα με ισχυρό μέταλλο, που θα είναι άκρως ανταγωνιστική". Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν πέντε ακόμη μετεγγραφές, καθώς και οι ανανεώσεις από το υπαρχον έμψυχο υλικό.(στην φώτο ο Ταμπουράκης μαζί ςεμ το μέλος του Δ.Σ. Περικλή Τάγκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου