Και με τη "βούλα" εγκρίθηκαν οι συγνωνεύσεις

Και με την βούλα πλέον η Ε.Π.Ο. νομιμοποίησε τις κινήσεις των τριών Πειραικών Σωματείων που είχαν προχωρήσει είτε σε συγχωνεύσεις είτε δια απορόφησης ,είτε ουσιαστικά σε
μετονομασία, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Π.Σ.Πειραιά αναφέρει:
"Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ενημερώνει  ότι με το υπ’ αριθμ. 42/2015 πρακτικό της επιτροπής Κ.Ε.Σ.Γ. το οποίο επικυρώθηκε από την Ε.Ε./ Ε.Π.Ο. στις 7/8/2015  εγκριθήκαν  οι συγχωνεύσεις - μετονομασίες  των εξής  σωματείων :
 
α) ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 1923 με αύξοντα Α.Μ. 26 και ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΦΑΛΗΡΟΥ σε νέο σωματείο με την επωνυμία: ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΦΑΛΗΡΟΥ και με αύξοντα Α.Μ. 26 που είναι ο μικρότερος Α.Μ. από τα δύο συγχωνευμένα σωματεία.
 
 β) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με αύξοντα Α.Μ. 696 και ΑΠΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με αύξοντα Α.Μ. 3740  σε νέο σωματείο με την επωνυμία: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  και με αύξοντα Α.Μ. 696 που είναι ο μικρότερος Α.Μ. από τα δύο συγχωνευμένα σωματεία.
 
 γ) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ με αύξοντα Α.Μ. 640 και ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με αύξοντα Α.Μ. 3747  σε νέο σωματείο με την επωνυμία: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ   και με αύξοντα Α.Μ. 640 που είναι ο μικρότερος Α.Μ. από τα δύο συγχωνευμένα σωματεία.
Για περισσότερες πληροφορίες τα τρία προαναφερόμενα σωματεία μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου