Σφοδρή απάντηση από τον Γρηγόρη Στάθη

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του  Παναγιώτη Λιακούτση για τον Περαμαικό, ο Γρηγόρης Στάθης επι σειρά ετών μέλος, παράγοντας και πρόεδρος του συλλόγου, πήρε θέση με μιά σφοδρή ανακοίνωση που σιγουρα θα συζητηθεί, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Ως πρώην Πρόεδρος κι επί σειρά έτών παράγοντας και ποδοσφαιριστής του Περαμαϊκού, έχω να απαντήσω στον κ. Λιακούτση για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, τα εξής:

1) Την περίοδο 2004-2006 κ. Λιακούτση υπήρξες Πρόεδρος με την συμμετοχή όλου του Περαμαϊκού λαού και διαχειρίστηκες αποκλειστικά εσύ το ποσό των 310.000 ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν μια 2η και μια 3η θέση στο πρωτάθλημα και δυο Κύπελλα Πειραιά.
2) Την περίοδο 2006-2007 με Πρόεδρο τον Τάκη Παπαβασιλόπουλο που ήταν, είναι και θα είναι Περαμαϊκός και γενικό αρχηγό εμένα, η ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια κι ανέβηκε στην Δ' Εθνική με μπάτζετ το 1/3 από αυτό που διαχειρίστηκες εσύ και με παίκτες που εσύ κορόιδευες σαν "τρίτες επιλογές"
3) Τις επόμενες τρεις περιόδους, η ομάδα είχε μια αξιοπρεπή πορεία με Πρόεδρο εμένα και δίπλα μας όλο τον φίλαθλο κόσμο. Στο διάστημα αυτό προωθήθηκαν από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα πολλά παιδιά, τα οποία το 2012 πήραν το πρωτάθλημα με Πρόεδρο τον Θεόδωρο Κουντούρη.
4)Ως εποχιακός παράγοντας, εμφανίστηκες ξανά για οικονομικούς λόγους (ξέρεις εσύ) κι ανέλαβες να διοικήσεις τον Περαμαϊκό.

Ο μετέπειτα Πρόεδρος Θεόδωρος Κουντούρης ( ο οποίος έβαλε πολλά χρήματα και βοήθησε πολύ τον σύλλογο) κατάλαβε τις προθέσεις σου και μέσα σε δυο μήνες σε καθαίρεσε.
5)Η λυκοφιλία την οποία επιδιώκεις αναφέροντας στην ανακοίνωση σου μικρά ονόματα χωρίς επίθετα, υποτιμά με τον χειρότερο τρόπο, τόσο τα παιδιά αυτά, όσο και όλους τους υπόλοιπους που ειναι στο Δ/Σ του Περαμαϊκού.

 Κανείς από όσους αναφέρεσαι δεν ήταν "βοηθός" σου αλλά όλοι τους μέλη του συμβουλίου με μεγάλη προσφορά στον βαθμό που ο καθένας μπορούσε και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι μαζί με τα άλλα μέλη του Δ/Σ αλλά και τους γονείς των ακαδημιών έχουν φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένη και δυνατή όσο ποτέ.
6)Καλό θα ήταν κ. Λιακούτση να αφήσεις τον Περαμαϊκό ήσυχο. Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της και δεν χρειάζεται πλέον έμμισθους τεχνικούς διευθυντές. Σου εύχομαι προσωπικά καλή επιτυχία στις ομάδες που πιθανόν να αναλάβεις στο μέλλον και μκάρι να κερδίσεις επτέλους το πρωτάθλημα που με τον Περαμαϊκό δεν κατάφερες."


                                                                               ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου