Ανανέωσαν Κρητικός- Κατσικιάς στον Ιωνικό

Δυο ακόμα παίκτες που είχαν μια εξαιρετική σεζόν  στον Ιωνικό,  ανανέωσαν για ακόμα ένα χρόνο. Ο λόγος για τον
κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Κρητικό και τον δεξιό οπισθοφύλακα Μιχάλη Κατσίκια. 
Ο μεν Κρητικός είχε έρθει στην Νίκαια το περσινό καλοκαίρι με μεταγραφή από τον Ατρόμητο Πειραιώς, και πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο δε Κατσίκιας, αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έχοντας αποχωρήσει από τον Πανελευσινιακό, και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. 
Η Διοικούσα Επιτροπή δείχνει ότι δεν θέλει να επαναλάβει τις λανθασμένες επιλογές του περσινού καλοκαιριού, όταν και αποκτήθηκαν 18 νέοι παίκτες, αντιθέτως επιδιώκει να κρατήσει έναν ουσιαστικό κορμό που θα έχει την απαραίτητη ομοιογένεια.
Ανανέωσε και ο Μιχαλακάκος
Στον Ιωνικό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο 19χρονος Γιάννης Μιχαλακάκος, που ανανέωσε την συνεργασία του με τους Νικαιώτες. Ο νεαρός μέσος αποτελεί παιδί από τα "σπλάχνα" της ομάδας καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

*Εξάλλου, συνεχίζεται η προετοιμασία στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την εξαντλητική ζέστη, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν ήδη σκληρά στις προπονήσεις.
Το γήπεδο της Νεάπολης είναι ανοικτό καθημερινά για τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει την προπόνηση και να γνωρίσει το νέο ρόστερ. Μάλιστα η είσοδος γίνεται από την θύρα 7-8 απ' όπου και μπορούν να περάσουν στην Θύρα 5 των Επισήμων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου