Σαρώνει ο Καραβάς - πήρε Τερόλη - Αναγνωστόπουλο

Μετά τους Γεωργίου, Σταφσουλάι, ο Καραβάς προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας του μεσοεπιθετικού Μιχάλη Τερόλη, και του κεντρικού αμυντικού Βαλάντη Αναγνωστόπουλου.
Ο 27χρονος Μιχάλης Τερόλης έχει μια καριέρα γεμάτη εμπειρίες από Γ΄και Δ΄Εθνική, όπου ήταν αναντικατάστατο μέλος στην ομάδα του ΑΟ Σύρου τα τελευταία 3 χρόνια.
 Πιό πρίν  είχε αγωνιστεί σε: Πανναξιακό, Ναυπακτιακό Αστέρα (από το 2008 έως το 2012). Με την ομάδα του Ναυπακτιακού έπαιξε σε τοπικό, Γ' και Δ' Εθνική. Επίσης, έπαιξε στον Άρη Αιτωλικού (Α' τοπικό 2007-2008), και Προμηθέα Γαβρολίμνης (Β' τοπικό 2005-2007).
 Πρόκειται για έναν δυνατό και εκρηκτικό παίχτη που με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην φετινή δύσκολη χρονιά. 
Ο  27χρονος Βαλάντης Αναγνωστόπουλος έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα,Φωστήρα, Άνω Σύρου,Aγιαξ Σύρου και τελευταία του ομάδα ο ΑΟ Πάγο Σύρου ενώ ήταν στις βασικές επιλογές των μεταγραφών απο την ομάδα του Ηρακλείου που ανέβηκε φέτος στην Γ εθνική αλλά επέλεξε να έρθει στον Πειραιά για τον Καραβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου