Λιακούτσης: "Συγχαίρω αυτά τα παιδιά που μπήκαν μπροστά"

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του  Δ.Σ του Περαμαικού, το μέλος του συλλόγου κι άλλοτε πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης  Λιακούτσης προέβη στην εξής: "Θα  ήθελα να συγχαρώ την νέα διοίκηση του Περαμαικού που αποτελείται από παιδιά με όρεξη και ανιδιοτέλεια για να αναλάβουν σε αυτούς τους μνημονιακούς καιρούς, το δύσκολο έργο της διοίκησης.

Ήρθε η ώρα  αυτά τα παιδιά, ο Μάκης,  ο Πέτρος, ο Νίκος, ο Χρήστος και οι άλλοι, που την τελευταία δεκαετία συμμετείχαν στις διοικήσεις που είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος να συνεχίσουν το έργο των προκατόχων τους τους, χωρίς έριδες, χωρίς προκαταλήψεις και κυρίως χωρίς αλληλοσπαραγμούς, γιατί στον Περαμαικό κανείς δεν περισσεύει.
 Αυτά   τα δέκα τελευταία χρόνια οι διοικήσεις των κυρίων  ,Παπαβασιλόπουλου, Κοντούρη κι εμού, πέτυχαν πάρα πολλά, θυμίζω  κατακτήσεις Κυπέλλου, Πρωταθλήματος, και ανόδου στην Δ΄ και την Γ΄Εθνική.
 Σε όλα τα παραπάνω, αυτά τα παιδιά ήταν πάντα εκεί .!!
 Οι δηλώσεις του γεν. αρχηγού κ. Μάκη Αλεξίου δείχνουν τον σεβασμό και την αναγνώριση αυτών των επιτυχιών και τον  τον συγχαίρω για αυτές τις δηλώσεις του.
 Τελειώνοντας ευχή μου είναι είναι να ενώσετε όλους τους Περαμαικούς και να προχωρήσετε.
Μόνο κριτήριο σας να είναι η ανιδιοτέλεια και η προσφορά σας στον σύλλογο.
Καλές επιτυχίες και πάντα ψηλά τη σημαία του Περαμαικού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου