Πήρε Μαυρουδή η Α.Ε.Μ. Αετού/Ολυμπιάδας

Την  απόκτηση του επιθετικού Μάριου Μαυρουδή ανακοίνωσε η διοίκηση της Α.Ε.Μ. Αετού/Ολυμπιάδας που πλέον έχει ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές της, κιαν συνυπολογίσει  κανείς τ΄
ότι διατήρησε στην ομάδα τους 6-7 σπουδαίους έμπειρους ποδοσφαιριστές που είχε τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα είναι από τις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

 Ο 27χρονος Μαυρουδής έχει αγωνισθεί στην Ολυμπιάδα, όταν αυτή έπαιξε στην Δ΄ Εθνική( το 2011), ενώ  πέρυσι ήταν στον Αστέρα Μαγούλας, πιό  στον ΑΟΚ Φαλήρου.
 Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό, στην συνέχεια πήγε δανεικός στον Εργοτέλη, στην συνέχεια στην Καβάλα, ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην Νίκη Βόλου, τον Κεραυνό Κερατέας, τον Αίαντα Ταύρου, την Προοδευτική.

 Πρεμιέρα αύριο στις Σιταποθήκες
 Για ύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη της ομάδας του Δημ. Βουτσινά, όπου οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν το αθλητικό υλικό, ενώ στην συνέχεια θα ξεκινήσουν κατά γκρούπ οι εργομετρικές εξετάσεις.
 Το παρόν αναμένεται να δώσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα( Μαυρουδής, Φέκος, Χατζηγεωργαλής,  Καλτσάς, Μεγαλοοικονόμου), οι  έμπειροι παίχτες που ανανέωσαν( Μελαμπιανάκης, Νταλάκος, Ερρίκος, Πέρος, Βιδάλης, Σαμλίδης, Κούσης, Γεωργόπουλος, Μαντούβαλος), όπως και οι Μιχαλάς, Τρούμπουνας, Γρηγοράκος, Μπένα, Σισαμόπουλος, Τόρας.
Να σημειωθεί ότι στην Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού εξετάζεται η περίπτωση πραγματοποίησης ακόμη μιάς μεταγραφής.

 Θέμα με Λόη
 Εν των μεταξύ  θέμα φαίνεται να έχει δημιουργηθεί με τον έμπειρο επιθετικό Αντώνη Λόη, ο οποίος έχει ενημερώσει ότι δεν θα δώσει το παρόν στην πρώτη του συλλόγου, κι ουσιαστικά θέτει εαυτόν εκτός ομάδας, ένα θέμα που θα εξετάσει η διοίκηση της Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου