Πέταγε φωτιές ο Εθνικός 2-0 τον ΟΦΗ

 Πέταγε φωτιές ο Εθνικός στο κατάμεστο από 1000 φιλάθλους του Μοσχάτο, και  πήρε μεγάλη, και το σημαντικό απόλυτα δίκαιη νίκη με 2-0 επί του πολύ ΟΦΗ που δεν μπήκε ποτέ στην ουσία του αγώνα.
 Οι Πειραιώτες στημένοι μαεστρικά στημένοι από τον Θύμιο Γεωργούλη, μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, και
κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ  στο 10  όταν ο  Μάναλης θα πετύχει το πρώτο του γκολ για την φετινή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου με κεφαλιά κρέμασε τον Βλάχο.
 Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 27’ που μετά από λάθος του Ραπτάκη η μπάλα βρέθηκε στην κατοχή του Αργυρίου αλλά ο επιθετικός της ομάδας μας αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα άουτ. Ευκαιρία για τον ΟΦΗ δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Πατηνιώτη αλλά ο Βουτσινάς ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός κέρδισε φάουλ, ο Στρατάκης με ωραία εκτέλεση στην καρδιά της άμυνας των Κρητικών βρήκε τον Αλημπάς που με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.
Με φάση για τον Εθνικό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με ένα σουτ του Σουλελέ να καταλήγει άουτ. Στο 73’ η πιο κλασσική ευκαιρία για του φιλοξενούμενους με τον Ραπτάκη να στέλνει αρκετά ψηλά την μπάλα με σούτ μέσα από την περιοχή. 
Στο 90’ ο Κουσίδης, που είχε μπει 8 λεπτά νωρίτερα, θα κάνει σκληρό τάκλιν στον Στασινό και θα αντικρύσει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Βεργέτη
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Τερζής, Στρατάκης, Μαρτίνος, Αργυρίου (89' Μακρής), Σούφλας, Μάναλης( 90΄ Μπένα), Αλιμπάς, Σουλελές (76' Ντάλας).
ΟΦΗ: Βλάχος, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, Γκούμας, Φαμπίνιο (36' Μπολάκης), Φραγκουλάκης, Πατηνιώτης (82' Κουσίδης), Ευσταθίου (53' Τζέκος), Πόποβιτς, Περογαμβράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου