Βόμβα με Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ


 Αίσθηση με την απόκτηση του σπουδαίου Βούλγαρου επιθετικού Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε ο ΠΑΟΚ, αφού το όνομα  και μόνο του δεινού γκολτζή που πέρυσι αγωνίσθηκε στην Μονακό και πιό πρίν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι αρκετό για να δημιουργήσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του συλλόγου.

Ο Μπερμπάτοφ προέρχεται από μια παραγωγική σεζόν με τη Μονακό, όπου είχε 9 γκολ σε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αναδείχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ακολούθως έκανε μεγάλη καριέρα σε Λεβερκούζεν (90 γκολ σε 202 εμφανίσεις από το 2001 μέχρι το 2006), Τότεναμ (46 γκολ σε 101 ματς από το 2006 μέχρι το 2008), Μαν. Γιουνάιτεντ (56 γκολ σε 147 ματς από το 2008 μέχρι το 2012) και Φούλαμ (20 γκολ σε 54 ματς από το 2012 μέχρι το 2014), ενώ την τελευταία μιάμιση σεζόν έπαιζε στο Πριγκιπάτο. Επίσης είχε 48 γκολ σε 78 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα, όπου είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, ενώ έχει αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του επτά φορές. 
Μάλιστα ΠΑΟΚ κατάφερε να δηλώσει εμπρόθεσμα τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην λίστα του Europa League, κάτι που σημαίνει πως ο Βούλγαρος φορ θα ενισχύσει τελικά την ομάδα στην φάση των ομίλων.
Το πρόβλημα ήταν σε μία βεβαίωση από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος και ως εκ τούτου μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του εντός των προθεσμιών. Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε 10 λεπτά πριν από τη λήξη της διορίας από την UEFA, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν εκπρόθεσμος για δύο λεπτά.
Εν τέλει το πρόβλημα επιλύθηκε μετά από συνεννόηση των διοικούντων τον ΠΑΟΚ με ανθρώπους της UEFA και ο Βούλγαρος άσος θα ενισχύσει την ομάδα του στις αναμετρήσεις με Ντόρτμουντ, Καμπάλα και Κράσνονταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου